Ezt mire véljem egy lánynál?
Figyelt kérdés
27/F vagyok és nemrég kerültem erre az új munkahelyemre és van egy lány, akivel 8 órán keresztül majdnem végig együtt vagyunk. Az első pár napban szinte mindig levegőnek nézett, ha kérdeztem tőle valamit, max csak 2 szóban válaszolt, közben rám sem nézett, vagy pedig bunkó módon válaszolt, vagy éppen úgy nézett rám, mint aki ki akar nyírni. Ezen a héten pedig mintha kicserélték volna, normálisabban viselkedik, sokszor rám szokott írni messengeren, tegnap pl tovább kellett maradnunk és random le akart smárolni. Múltkor meg azt mondta, hogy van vőlegénye, most meg kb rám akart mászni.okt. 12. 12:54
1/4 anonim válasza:
Eleinte még nem ismert téged, kellett egy kis idő hogy megnyíljon és lehet megtetszettél neki ahogy megismert téged.
2/4 anonim válasza:
Igazi selejt lesz , ő egy magányos kamugép vagy egy átvert csaj aki melegváltással akar tovább menni egyúttal barátján bosszút állni . 33% esély arra hogy jó lesz a végkifejlet , a maradék bukás mert a csaj levakarhatalan és a további zűr esetén melód sem lesz . A csaj két kapura is játszhat egyszerre ....
4/4 Noren1989 válasza:
Meg k1rv@ a némber.
Bocsànat, nem olvastam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!