Mennyi idő, amíg a lakástól a munkahelyedre beérsz?
Figyelt kérdés
Extrém esetben részletezzétek, mivel, hogy, stb.okt. 11. 18:10
11/25 anonim válasza:
45-60 perc buszozás (falujáró járatok is vannak) és még 2x15 perc séta.
13/25 anonim válasza:
Kocsival 10 perc, tömeggel 30. De csak heti 2x kell bejárnom.
14/25 anonim válasza:
#6 Milyen munka, ha nem titok?
Nekem autóval kb.15-18 perc a városon át.
15/25 anonim válasza:
Ha nem kellene a gyerekeket oviba és iskolába vinni akkor 0.
De így van reggel egy 20 perces köröm.
Ha nem papírmunkázok hanem megyek ki a földekre akkor van hogy reggel 8-tól du 3-ig utazok.
Szóval nem tudok átlagolni 🙈
17/25 Metionin válasza:
Most éppen 0, mert otthonról dolgozom. Nagyjából 2 havonta megyek be irodába, olyankor 3 óra vonattal. Az előző munkahelyem 15 perc volt busszal is, biciklivel is.
19/25 anonim válasza:
Teljes HO-ban vagyok, kb évi 2x járok be. Nekem is van gyerekes köröm reggel, ami fél óra. Nyáron, ha nincsenek itthon néha, az tiszta Hawai, 7:45kor kelek olyankor és pizsamában dolgozom ha nincs Teams meetingem 😁
20/25 anonim válasza:
5 km-re lakok, olyan 10 perc körül érek be autóval.. ez az, amit a világon semmi pénzért nem áldoznék be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!