Árukiadó munka egy budapesti virág nagykerben nagyon megterhelő lehet fizikailag?
Mivel nagyker, valószínűleg nagy tételben rendelik a növényeket a boltok, kertészek. Ebből kifolyólag egészen valószínű, hogy sokat kell pakolni, emelni. És akkor még nem beszéltünk a fákról, amiknek bőven van súlya, a földlabdával együtt. Ez nem az a munkakör, ahol nem kell emelni, mert mindent elintéz a targoncás 🙄
Én a Növényfutártól szoktam rendelni, esetenként nagyjából 8-10 növényt. Igaz, nő vagyok, de mikor meghozza a futár, akkor bizony majd' betojok, mire behozom a kertbe a csomagot 😀
Kell emlegetni.
Sok vágott badellában érkezik, az egy ilyen nagy szögletes vödör szerű.
Hosszú, vastag szárú rózsából belefér 5-6 köteg,20-25 szál van egyben. Valamennyi víz kell hogy legyen benne. Ez szerintem a legnehezebb kb a vágottak közül.
Szállításnál kipakolni, utána kiüríteni, többnyire egybe kell borogatni, aztán jó esetben valami gurulós alkalmatosságra felpakolni és valahová kiborogatni. Ez a másik, ami azért nehéz.
50 literes virágföld van, ami még súlyosabb, illetve cserepes növények, amik tálcásan érkeznek vagy kerámia kaspók nagyobb dobozokban. Kell hozzá erőnlét, de azért nem rendkívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!