Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amíg nincs munkám, addig...

Amíg nincs munkám, addig spórolnom kell örökké? Nem bírom tovább, hogy nagyon be kell osztanom azt a kevés pénzt ami van, nem vehetek drága ruhát, nem csináltathatok körmöt, elegem van. És akkor a többi dologról nem is beszélve?

Figyelt kérdés
csak hátrányai vannak a csóróságnak. Hogy vészelhetném át a munka nélküli időszakot? Lassan két éve nem vesznek fel sehova mert elvileg nem vagyok elég tapasztalt, mindenhova a tapasztaltat keresik, nem a kezdőt sajnos. Nem bírom, tovább azt hogy nem dolgozok és nincs pénzem!): Fiatal vagyok, magamra akarok költeni sokat, de így nem tudok. Mert 20 ezer ft-bol nem lehet semmit csinálni, költök azt el is fogy és nincs utánpótlás. Egyre rosszabbul vagyok attol, hogy sehova nem vesznek fel. Mit csináljak? Kezdek megőrülni!

okt. 8. 06:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
65%
26, enyém a két gucci. Fogalmam sincs, a párom vette nekem mindkettőt, és azóta a szekrényben áll, nem merem hordani nehogy baja legyen :-D Sose voltam márka mániás, az árát adta volna állatmenhelynek. De akkor még nem ismert és örömet akart okozni. Azóta megtanulta. De eladni nem akarom, lehet egyszer jó szolgálatot tesz.
okt. 8. 19:05
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen 2 éve végeztél, szóval érdemi dolgot nem tanultál, maximum egy érettségid van. Ennyi idő alatt szerezhettél volna szakmát vagy lassan meglenne egy alapszakos diplomád. Kicsit meg kéne emelni a popsit.
okt. 8. 21:32
 33/48 A kérdező kommentje:
egy szakmám van csak
okt. 9. 07:35
 34/48 anonim ***** válasza:
Milyen szakma?
okt. 9. 07:46
 35/48 anonim ***** válasza:
53%
@33 Rendben, de akkor azt is szakmunkásban tanultad, azóta meg nincs benne tapasztalatod. Érettségit sem szereztél? Elég nehéz lesz ez így, covid alatt nekem 3 diplomával, 6 év vezetői tapasztalattal, C2 angollal, multis, tanácsadói és IT startupos tapasztalattal is lejjebb kellett adnom egy időre és most talán még rosszabb a piac.
okt. 9. 09:13
 36/48 A kérdező kommentje:
bolti elado a szakmám, esti suliba járok heti 2 nap érettségire, de utálom, pénzt nem kapok és megesz a csóróság. Elegem van. Még ezen kivül egy évem van. elegem van, járok suliba itt vagyok 20 évesen mások meg már dolgoznak, pénzuk van. Nem tudom de már kiábrándultam az életből. Zsebpénzt nem kapok.
okt. 9. 11:13
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Diakmunka gyorsetterembe nincsen?
okt. 9. 11:19
 38/48 anonim ***** válasza:
Hát ha amúgy se melózol akkor mehettél volna nappali érettségire akkor legalább járna utánad a családi. Így gáz ha a szüleid eltartanak és még zsebpénzt akarnál miközben nem teszel semmit. Vállalj bébiszitterkedést, takarítást azokon a napokon mikor nem vagy iskolában és lesz kis pénzed.
okt. 9. 17:15
 39/48 A kérdező kommentje:
37: sajnos nincs. Nappalira már az új törvény miatt nem járhatok.
okt. 10. 09:56
 40/48 anonim ***** válasza:
85%
@36 Szóval van egy szakmád, amit diákmelóban anno betanultam kábé 4 óra alatt és most fura, hogy nincs állásod? Értem én, hogy inkább keresnél pénzt, meg most jónak tűnik az a 200k havonta, viszont pár év múlva éhkopp lesz, ha nem tanulsz ki valami olyat, amiért fizetnek is.
okt. 10. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!