Amíg nincs munkám, addig spórolnom kell örökké? Nem bírom tovább, hogy nagyon be kell osztanom azt a kevés pénzt ami van, nem vehetek drága ruhát, nem csináltathatok körmöt, elegem van. És akkor a többi dologról nem is beszélve?
Figyelt kérdés
csak hátrányai vannak a csóróságnak. Hogy vészelhetném át a munka nélküli időszakot? Lassan két éve nem vesznek fel sehova mert elvileg nem vagyok elég tapasztalt, mindenhova a tapasztaltat keresik, nem a kezdőt sajnos. Nem bírom, tovább azt hogy nem dolgozok és nincs pénzem!): Fiatal vagyok, magamra akarok költeni sokat, de így nem tudok. Mert 20 ezer ft-bol nem lehet semmit csinálni, költök azt el is fogy és nincs utánpótlás. Egyre rosszabbul vagyok attol, hogy sehova nem vesznek fel. Mit csináljak? Kezdek megőrülni!okt. 8. 06:34
2/48 A kérdező kommentje:
de akkor miért van egy csomó fiatalnak munkája?
okt. 8. 06:36
3/48 A kérdező kommentje:
nekem meg nincs
okt. 8. 06:36
4/48 Pumber89 válasza:
Nem vesznek fel árufeltöltőnek sem és gyárba sem szalag mellé?
Szerintem ez kissé túlzás.
5/48 A kérdező kommentje:
pont ez az, proba napra behívnak aztán nem kellek. Amugy proba napra se nagyon szoktak a boltokba behívni. Nem akarnak valamiért. Nem bírom.
okt. 8. 06:37
6/48 A kérdező kommentje:
ráadásul 20 éves frissen végzett vagyok, nagyon kéne a pénz. Most akarok, élni, szórakozni, meg stb. de így nem tudok.
okt. 8. 06:40
7/48 anonim válasza:
Mert a te korosztályod ma nem úgy áll a munkához, ahogy ők elvárják.
Van végzettséged? Mihez értesz? Mit csinálsz szivesen?
Vállalkozásban nem gondolkodsz?
8/48 Cuki manó 2 válasza:
Próbáld meg a giggle.hu oldalt tele van alkalmi munkával igaz én csak a budapesti kínálatot ismerem te pedig nem írtad hol laksz
10/48 anonim válasza:
Árufeltőltő melóból albérletben sose fogsz tudni annyit keresni hogy sokat költs magadra. DE arra kíváncsi vagyok, ha nincs munkád, akkor miből fizetsz rezsit, miből eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!