Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amíg nincs munkám, addig...

Amíg nincs munkám, addig spórolnom kell örökké? Nem bírom tovább, hogy nagyon be kell osztanom azt a kevés pénzt ami van, nem vehetek drága ruhát, nem csináltathatok körmöt, elegem van. És akkor a többi dologról nem is beszélve?

Figyelt kérdés
csak hátrányai vannak a csóróságnak. Hogy vészelhetném át a munka nélküli időszakot? Lassan két éve nem vesznek fel sehova mert elvileg nem vagyok elég tapasztalt, mindenhova a tapasztaltat keresik, nem a kezdőt sajnos. Nem bírom, tovább azt hogy nem dolgozok és nincs pénzem!): Fiatal vagyok, magamra akarok költeni sokat, de így nem tudok. Mert 20 ezer ft-bol nem lehet semmit csinálni, költök azt el is fogy és nincs utánpótlás. Egyre rosszabbul vagyok attol, hogy sehova nem vesznek fel. Mit csináljak? Kezdek megőrülni!

okt. 8. 06:34
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

ráadásul 20 éves frissen végzett vagyok,

Most 2 éve nem találsz munkát vagy frissen végeztél? Kissé kamuszagú a sztori így

okt. 8. 06:59
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Szóról szóra ugyanez a troll kerdes volt mar pár hónapja.

Ne etessétek.

okt. 8. 07:00
 13/48 A kérdező kommentje:
nem frissen végeztem, már 2 éve, de akkor se régen végeztem, csak nem tudom hogy írjam na, ideges vagyok sajnos mert nagyon szeretnék már elhelyezkedni, nem pesti vagyok, kisvárosban élek.
okt. 8. 07:05
 14/48 A kérdező kommentje:
én lennék a legboldogabb ha kamu lenne a kérdésem, de sajnos nem az.
okt. 8. 07:06
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Segélyből hogyan fizetsz rezsit, és egy hónapig mit eszel? 20 ezret írtál, 22.800 a segély ha erre gondolsz.
okt. 8. 07:12
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha van munkád akkor is sporolnod kell. Ha el ered a fizetésed drága ruhákra, akkor ugyanolyan csóró maradsz mint most vagy
okt. 8. 07:14
 17/48 A kérdező kommentje:
szüleimmel élek, ők dolgoznak, de nem adnak pénzt. De am nem is várom el magam akarom megkeresni. De miért ne költhetném drágára? Én láttam már boltost mükörömmel, szempillával, gucciban. Honnan volt neki pénze rá? Meg lehet keresni azt a pénzt biztos.
okt. 8. 07:15
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam már boltost mükörömmel, szempillával, gucciban.

Gucci feliratosban. Nem ugyanaz.

okt. 8. 07:19
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

De miért ne költhetném drágára? Én láttam már boltost mükörömmel, szempillával, gucciban

Bolti eladóként keresel kb 230 nettót. Ebből 100 ezer az albi, 40 a rezsi, 40-50 a kaja, 10 kb a tisztító tisztálkodó szerek, így marad elköltendő 40 ezred, amiből sok drága dolgot nem fogsz tudni venni.

Mert gondolom 20 évesen szeretnél lassan felnőni és kiköltözni a mamahotelből.

Valószínűleg a pasija jól keres. Bolti eladón eredeti guccit meg még nem láttam. Nekem van kettő eredeti, aki ismeri rögtön kiszúrja.

Amúgy de, a szüleid adnak pénzt hiszen gondolom eszel náluk, fürdesz, internet, tv, fűtenek is rád... tehát alsó hangon havi 80-100 ezrükbe kerülsz.

okt. 8. 07:21
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

"Én láttam már boltost mükörömmel, szempillával, gucciban. Honnan volt neki pénze rá?"

Az legfeljebb kamu Gucci...

De egyébként az ilyen típusok azok, akik megcsináltatják a pillát meg a körmöt, aztán hó végéig meg kenyéren és vízen élnek.

okt. 8. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!