Amíg nincs munkám, addig spórolnom kell örökké? Nem bírom tovább, hogy nagyon be kell osztanom azt a kevés pénzt ami van, nem vehetek drága ruhát, nem csináltathatok körmöt, elegem van. És akkor a többi dologról nem is beszélve?
ráadásul 20 éves frissen végzett vagyok,
Most 2 éve nem találsz munkát vagy frissen végeztél? Kissé kamuszagú a sztori így
Szóról szóra ugyanez a troll kerdes volt mar pár hónapja.
Ne etessétek.
Én láttam már boltost mükörömmel, szempillával, gucciban.
Gucci feliratosban. Nem ugyanaz.
De miért ne költhetném drágára? Én láttam már boltost mükörömmel, szempillával, gucciban
Bolti eladóként keresel kb 230 nettót. Ebből 100 ezer az albi, 40 a rezsi, 40-50 a kaja, 10 kb a tisztító tisztálkodó szerek, így marad elköltendő 40 ezred, amiből sok drága dolgot nem fogsz tudni venni.
Mert gondolom 20 évesen szeretnél lassan felnőni és kiköltözni a mamahotelből.
Valószínűleg a pasija jól keres. Bolti eladón eredeti guccit meg még nem láttam. Nekem van kettő eredeti, aki ismeri rögtön kiszúrja.
Amúgy de, a szüleid adnak pénzt hiszen gondolom eszel náluk, fürdesz, internet, tv, fűtenek is rád... tehát alsó hangon havi 80-100 ezrükbe kerülsz.
"Én láttam már boltost mükörömmel, szempillával, gucciban. Honnan volt neki pénze rá?"
Az legfeljebb kamu Gucci...
De egyébként az ilyen típusok azok, akik megcsináltatják a pillát meg a körmöt, aztán hó végéig meg kenyéren és vízen élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!