Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy közöljem a kollégámmal,...

Hogy közöljem a kollégámmal, hogy sűrűbben mossa meg a haját?

Figyelt kérdés

3 műszakban járunk dolgozni a kolléganőmmel egy gyárba, ő régebb óta ott van mint én kb fél évvel.

Mindenki arról beszél, hogy milyen zsíros, büdös, ápolatlan állandóan a haja és tényleg az. Nagyon rövid göndör haja van de tényleg mindig tocsog neki. Még a műszakvezetők is erről beszéltek, viccelődtek.

Valahogy szeretnék segíteni neki ebben, mert egyébként kedves és jól el tudunk beszélgetni, ő 44 éves. Volt, hogy említettem neki hogy ma megfogom mosni a hajam, ő pedig azt mondta hogy csak kiöblíti. Ami egyébként nem tudom mit jelent pontosan, de gondolom azt hogy csak vízzel meg mossa és megszáritja. Nem él rossz anyagi körülmények közt azt tudom, tehát nem ez az ok ami miatt nem mossa meg. Nem akarok bunkónak tűnni sem elmondani hogy erről beszél sok ember, de mégis valahogy segíteni.

22/L

okt. 6. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Hátráltat titeket valamiképp a mosdatlan hajával? Kell találkoznia ügyfelekkel, civil emberekkel? Ha nem, akkor hagyjátok békén! Ő dolga. Azért ez nem ugyanaz, mint amikor mondjuk valaki büdösen jár be dolgozni.
okt. 6. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
Ja, most nézem jobban, írod, hogy büdös. A haj lehet az?🤔
okt. 6. 20:48
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

Nem hiszem, hogy ettől lenne zsíros, büdös a haja. Elvileg ha nem mosnád soha sem lenne ennyire ilyen. Nekem is volt, hogy csak tiszta vízzel mostam és nem volt semmi baja.

Ha valódi a kérdés, akkor meg szerintem mond meg neki egyszerűen, hogy figyelj mondtad, hogy csak tiszta vízzel mosod a hajad, de van valami erős szaga így, lehet jobb lenne samponnal.

okt. 6. 20:49
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
De szerintem mindenképp rosszul esik majd neki, de ha kedves vagy vele utána is, akkor majd megnyugszik pár nap alatt.
okt. 6. 20:49
 5/18 retektorta ***** válasza:
100%
Nálunk kisorsoltuk, ki mondja meg a kollégának, hogy többet kellene zuhanyoznia. Szerencsére nem én nyertem.
okt. 6. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Diszkréten.
okt. 6. 21:14
 7/18 Girlll3 ***** válasza:
25%
Tudod, a sűrű hajmosástól hullik a haj. Akinek zsírosodik a haja nagyon gyorsan, annak lehet mindennap mosni, csak egy idő után szinte nem lesz mit mosni, ezért öblíti át vízzel. Tapasztalatból írom, sajnos. Hidd el, van tükre, látja, hogy milyen gáz a szitu. Egyébként lehet neki hormonális baja, de lehet csak ilyen típus.
okt. 6. 21:19
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
#7 van aki egyszerűen nem érzékel ilyesmit. Szóval nem lehet biztosan tudni mi az ok. Szerintem aki pl izzadt szagú, nekik általában nem jó a szaglásuk és nem az van, hogy nem érdekli, hanem nem is érzi.
okt. 6. 21:27
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Amikor a közelébe vagy, akkor vedd elő a telefonod, és direkt játsz le a youtubon egy samponos reklámot, vagy videót, hátha rájön.
okt. 6. 21:53
 10/18 anonim ***** válasza:
16%

Így: Kérlek, mosd rendesen a hajadat, mert gusztustalan és büdös.

Sajnos muszáj egyenesnek lenni, a célozgatásokból nem ért a legtöbb ember.

Még mindig jobb, ha te mondod meg neki, mielőtt ki nem rúgják emiatt.

Nekem is volt ápolatlan kollégám 20 éve, egy nő, nem mosakodott, görényszaga volt. Ki is rúgták emiatt. Én vittem be parfümöt és az orrom alá tettem, ha viszonylag közel volt.

okt. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!