Munkahelyi vita a kollégámmal, aki családtag is, helyrehozni de hogyan?
Figyelt kérdés
Pincérként dolgozunk, és a kollégám családtag is. A tegnap volt egy vitánk a vendégek előtt. Jobban mondva ő emelte fel a hangját, már többszöri alkalommal, a munkahelyi nyomás miatt. Én, hogy ne fajuljon el a vitánk, hazamentem. Tudom meggondolatlanság volt.. A probléma a következő: ma megyek dolgozni, a főnök jelezte, hogy beszélgetni kíván az esetről. Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, tudván hogy munkahely nélkül maradhat és nagy szüksége van rá, viszont én sem szeretném elveszíteni az állásomat. Hogyan lehet ebből jól (diplomatikusan) kijönni?2023. aug. 1. 00:56
1/4 anonim válasza:
Családtaggal tisztázódott? Én beadnám főnöknek hogy rád jött a hasmenés.. ha visszahallotta hogy vita volt említsd meg ha ideges vagy megy a hasad… jobb tippem nincs
2/4 anonim válasza:
Ja és tedd hozzá hogy munkahelyi stressz volt a vita ha ki akarod mártani rokont, tedd hozzá azt is többet nem fordul elő, sikerült kipihenni magad..
de mindenképp beszélj rokonnal előtte hátha vele is beszélne a főnök / vagy vele is beszélt ha igen mit.. úgy könnyebb tippet írni mit mondj
Ha meg semmit, beszéljetek meg, hogy egyikőtök se szívesen rúgna alá a másiknak..
3/4 anonim válasza:
Szerintem mindketten figyelmeztetést kaptok, aztán elkezd a főnök keresni két új pincért. Amint megvannak, mindketten útilaput kaptok.
Valószínűleg pont azért engedi meg magának ezt a hangnemet, mert rokonod. Ezért nem jó családtaggal dolgozni.
4/4 anonim válasza:
Nem derül ki a leírásból, hogy ki hibázott, és jogos volt-e a letolás szakmailag. Az, hogy te emiatt megsértődtél, az bezzeg kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!