Ez annyira illetlen, gusztustalan viselkedés volt?
Figyelt kérdés
Ketten dolgozunk egy irodában, és a 30centis műanyag vonalzót hátul a tarkómnál bedugtam a pólóm alá, és megvakartam vele a hátam. Közben a kolléganőm tőlem 3 méterre ült, és fintorogva ezt mondta:
-fúúúj! Mit csinálsz?! Én ahhoz tuti nem nyúlok többé, hétfőn hozz egy új vonalzót!
okt. 6. 15:11
1/13 anonim válasza:
Csakugyan az volt. Ugyanakkor ő is túl finnyás. Vízzel leöblítí, esetleg áttörli fertőtlenítő ronggyal, és megoldva a probléma.
4/13 anonim válasza:
#1:
Majd szépen AZ leöblíti, aki az undorító szőrös testéhez hozzádörzsölte!
5/13 anonim válasza:
Ezen én nem akadtam volna ki. Max ha annyira finnyás lennék,megkértem volna,hogy használat után öblítse le. Na mindegy is,nem vagyunk egyformák. A békesség kedvéjért vegyél egy új vinalzót,erre oedig ragassz egy címkét,és írd rá,hogy hátvakaró.
7/13 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ilyen kis létszám esetén a munkáltató miért nem vesz 2db vonalzót? Nem halna bele szerintem 2x1500 forintba…
8/13 anonim válasza:
Paraszt a néni az biztos. Kőbányai proli irodába került, aztán kezet se mos orrpiszkálás után, de szerepelni azt tud! Ettől tűnik elitnek!
9/13 anonim válasza:
Vigyázz vele, mert már nyíltan ellenséges! Lehet ha férfi vagy, az a baja, hogy nem másztál rá, visszautasítottnak érzi magát, hiába hajoldosott!
10/13 anonim válasza:
Ha amúgy közösen használt vonalzó, akkor szerintem is illetlen dolog volt, meg meggondolatlan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!