Miért reagálhatott erre ennyire mogorván a kolléganőm?
Figyelt kérdés
Ebédszünetben az egyik kolléganőm mutatott egy videót arról ahogy yogáznak én meg megjegyeztem, hogy milyen jó alakja van a yoga oktatónak erre a kolléganőm szinte a torkomnak ugrott, hogy miért tárgyiasítom a nőket, mintha ha csak seggből állnának, meg sajnálja a feleségemet, hogy más nőket is megnézek meg hogy csalódott bennem, igazából annyira meglepett a kirohanása, hogy ott hirtelenjében nem is tudtam reagálni semmit rá. Minden feminista nő ezt ennyire hevesen reagálná le?okt. 3. 16:35
2/11 anonim válasza:
Mindent a szemnek semmit a kéznek. De a kolléganőd tényleg egy kretén
3/11 anonim válasza:
Feminista vagyok.
Én azt mondtam volna: igen, k.rva jó alakja van a jógaoktatómnak. Vagy viccesen mondtam volna, hogy férfiként te is a lényeget látod, nem a jógát (tényleg vicc, nem ironozálok).
Minden értelmes, feminista nő nevében elnézést kérek.
Amúgy nem lehet, hogy az zavarta, hogy nem az ő alakjára tettél pozitív megjegyzést? Nem biztos, de ez is eszembe jutott.
4/11 anonim válasza:
Mi van, ha tetszel neki, de tudja az élethelyzetedet, és ez a video mutatás, hogy az ottani nőket is megnézed, emiatt nem tetszett neki?
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy bejössz neki, így féltékeny volt, lehet, hogy ilyen téren hiperérzékeny, vagy lehet, hogy ez a megjegyzés egy rossz tapasztalatát juttatta eszébe. Szóval sokféle dolog állhat a háttérben.
7/11 anonim válasza:
Mondjuk szerintem is elég taszító ha egy kapcsolatban élő pasi ilyen lazán kommentelgeti hogy ki mennyire jó bőr. A feminizmushoz szerintem semmi köze, sima kapcsolaton belüli tisztelet.
8/11 A kérdező kommentje:
Amikor kapcsolatban lévő nők tesznek megjegyzést más pasikra az miért zavar kevésbé másokat, mint amikor egy kapcsolatban lévő pasi teszi ezt?
okt. 4. 16:58
10/11 anonim válasza:
Nem mondtál kérdező semmi rosszat.
A munkatárnőd egy idióta hisztérika.
A női test szép. Te ezt elismerted, mert láttad a videóban. Attól még nyilván tiszteled a feleségedet. Én nem is értem tényleg, mit kell ezen kiakadni.
Nő vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!