Pékségben dolgozók! Ez titeket is idegesít?
Eladó vagyok egy pékségben, néha eléggé tud engem idegesíteni hogy vàlasztgatnak, azt adjam ami leg elől van vagy ami középen. Hát nem mindegy melyiket adom?
A másik, mikor azt mondják: "egy kenyeret kérek." Na és akkor olvassák a gondolatàba melyiket a 4-5 féle közül. Kilós vagy fél kilós, fehér vagy rozs..
"Hát nem mindegy melyiket adom?"
Nem mindegy ... azt add oda, amelyikért én fizetni akarok.
Te vagy az eladó, én a vevő.
Nem bonyolult.
Én például nem tudom miért fáj az neked, hogy válogatnak. Miben rontja ez a munkakörülményeidet? Neked nem mindegy, hogy melyiket adod oda?
Nekem például nem mindegy, van ami kisebb, van ami nagyobb, van amin több a feltét, van amin kevesebb. De van amikor látom, hogy melyiket rakták oda frissen és akkor nyilván azt fogom kérni.
A másikra pedig megoldás az úgynevezett kommunikáció. Megkérdezed milyen kenyérre gondoltak, mekkorára, elmondod azt a 4-5 lehetőséget és nem halsz bele a kedvességbe.
Ha én mint vevő elsőre bemegyek egy helyre, honnan tudjam, hogy ott milyen a felhozatal, mi az a 4-5 féle a 100 féle kenyérből és milyen mennyiségben kapható?
Vagy ha mondjuk minden nap odamegyek, minden nap ugyanazt kérem, akkor idővel tudni fogja az eladó, hogy a kenyér nálam mit jelent.
Figyu. Ha idegesít válts munkahelyet.
Én is eladó vagyok, igaz nem péksékben. De merem neked állítani, hogy 1 műszak után rohannál vissza a péksékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!