A goth stílusú emberek és azok, akiknek eléggé ritka vagy különleges stílusuk van külsőre, azok hogy fognak munkát találni vagy bárhol elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
szept. 26. 15:57
1/21 anonim válasza:
Olyan helyen fognak munkát találni ahol nem a külsejük miatt ítélik el őket.
2/21 anonim válasza:
Normális munkahelyen nem foglalkoznak ilyennel, és egyre kevésbé lesz téma bárhol is.
3/21 anonim válasza:
Goth vagyok. Van munkám, szeretem is csinálni, és az összes goth ismerősömnek ugyanúgy van munkahelye. Erről ennyit. ^_^
4/21 anonim válasza:
Sok munkahelyen elönyben részesítik az alternatív stílusú embereket, ök ugyanis azok, akik nem tucatemberek.
5/21 anonim válasza:
Én pl munkahelyre nem öltözök, sminkelek goth stílusban. Főleg inkább azért, mert nem akarom ilyen helyre pazarolni a drága cuccaimat. Úgyis csak olyanokkal találkozok ott, akiket leszarok. Láthatnak smink nélkül, sinsayes olcsó cuccokban.
7/21 anonim válasza:
Úgy, hogy nem a középkorban élünk, szinte bárhol találhatnak munkát.
8/21 anonim válasza:
Volt kollégám is úgy öltözött, de senki nem foglalkozott vele.
9/21 anonim válasza:
Egyik barátnőm vezető beosztásban van egy komolyabb cégnél, másfél milliós fizetéssel. Tele van tetoválással, piercinggel, folyton fekete csipkés, hosszú ruhákban jár, vastag fekete szemceruzával a szemén. A munkájában profi, tárgyalásokra, üzleti utakra jár külföldre. A vásári kutyát nem érdekli a cégnél, hogy nem olyan, mint egy átlag polgári irodista. Én büszke vagyok rá, hogy egyedi és vagány.
10/21 anonim válasza:
Nem minden cégnél hátrány, de van, ahol igen. Foglalkozástól és cégtől függ.
Pl. egy banki pénztárosnál vagy egy pedagógusnál hátrány lehet a nagyon extrém, pláne tetovált stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!