Nök, van valami különlegesebb hobbitok / munkátok?
Digitális rajzolás, de majd szeretném belevetni magam a 3D modellezésbe, hogy ki tudjam nyomtatni a 3D nyomtatónkkal, és azt befesteni :)
Emellett az animáció (2D, majd 3D) is érdekel, egyelőre még csak elméletben.
Mi számít különlegesnek?
Több hobbim van. Egyrészt több művészetet űzök, de amin meg szoktak lepődni az emberek, hogy vívok és hogy nagyon szeretem az extrém sportokat.
Művész munkát végzek, így nekem ez nem hobbi, hanem hivatás.
Szeretek parfümöket/parfüm mintákat gyűjteni, és mindegyikről kritikát írni különböző szempontok alapján. Mindegyikről felírom, hogy milyen jegyek találhatóak benne, és listát vezetek arról, hogy milyen komponenseket szeret a legjobban az orrom, és mit legkevésbé. Amelyik illat az abszolút szerelem kategóriába esik, azt megveszem.
Szívesen lennék orr, hiszen az átlagnál kifinomultabb a szaglásom. Ez nem mindig előny... 😅 Ha hosszabb ideig és magasabb szinten tanultam volna kémiát, akkor szívesen tanulnék parfümőrnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!