A rendszergazda úgy beszélt velem ma reggel, mint a kutyájával, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Új munkahely, 2 hónapja vagyok itt, ez volt az első konfliktus. Kértem, hogy segítsen valamiben, de nem akart, és kizavart, hogy hagyjam őt a "p*csába".
Még sirtam is, annyira igazságtalan volt, elmondtam a főnöknek, azt mondta, beszél vele, de most nemtudom mi legyen? Felmondani nem akarok, mert amúgy szeretek itt lenni.
szept. 25. 08:20
22/23 anonim válasza:
#20: Nem, nem ilyen az elvárt viselkedés.
23/23 anonim válasza:
22-es nekem is zavarja a szép érzékemet a tiszteletlen kollégák, viszont egymás között így viselkednek. Nekem napi szinten kell elviselnem a lenéző, megalázó, tiszteletlen viselkedésüket. Jó családból származom, az ismerősi körömbe viselkedni tudokat válogatok be, munkahelyen meg tűröm más hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!