Azért goromba velem, mert rosszul tudtam a nevét?
Mindenki "Endike"-nek szólítja, de mivel nem vagyunk olyan viszonyban hogy becézgessem, és mindig simán csak Endrének szólítottam másfél évig. Aztán most véletlenül megtudtam, hogy nem is Endre a neve, hanem András.
Ő az egyik felettesem, és a többi kollégák mindig mondják, hogy jó vele dolgozni, mert jófej, stb de velem rendszerint goromba. Soha nem szólt rám, hogy nem Endrének hivják.
Ami azt illeti pont a mailből tudtam meg. Aztán megkérdeztem egy kollégát, hogy nem Endrének hívják a kisgórét? Azt mondta, hogy nem, ráadásul a többi kollégával arra is fogadtak, hogy meddig fogom még endrézni. Nagy poén...
Azért mentségemre szóljon, hogy ezidő alatt ő is simán mondhatta volna, hogy nem az a neve. Szerencsére ritkán van vele kontaktom, heti 1-2x látom.
Istenem :D Bocsánat, de ez kívülállóként nagyon vicces.
Hívd meg egy engesztelő kávéra, kérj tőle elnézést, vagy csak mondd el neki, amit ide leírtál, aztán röhögjetek akkorát a dolgon, mint én most.
Hát,ha másfél év alatt képtelen volt szólni,csak puffogott,akkor magára vessen. Mert néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt.
Ez nem a te hibád,hogy nem javított ki arra a megszólításra, amit ő akart.
De az elején biztos bemutatkozott, de nem várhatja el,hogy egyből megjegyezd. Butaság+egoizmus egyből azt feltételezni. De ha meg 1ből Endikeként mutatkozott be, akkor úgy kéne,hogy szólítsd,ami megszólítást ő mondott, bár 1ből nem kötelességed megjegyezni. De az,hogy képes volt másfél évig nem jelezni... Kitartó egy ember! XD
Kérjél tőle azé bocsánatot a jó viszony érdekében,és mondjad neki,hogy nem tudtad,és hogy sajnálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!