Hogyan legyek kedves a húgomhoz? Már annyit voltam goromba hozzá, hogy nem vagyok képes közeledni hozzá.
Azért, mert ember, a hozzátartozód, mert nő, mert szükségetek van egymásra. Lehet egyszer neked lesz szükséged valakire, pl.: pont rá.
Ne folytasd ezt a tevékenységet tovább!
Egyszerű! Embereld meg magad és ne legyél érzelmi nyomorék!
(érzelmi analfabétát akartam írni, de nyomaték is kell a változáshoz!)
Sok sikert!
A Comedy centralon megy egy sorozat, Anyám borogass a címe, a srác mindíg bunkó a húgával, mégis néha érezteti vele hogy a testvére és számíthat rá.
Talán érdemes lenne belenézned!
Nem kell nagyot lépni, mert az se neked se a hugodnak nem menne, rosszul éreznétek magatok. Ahogy mások írták, legyél semleges távolságtartó. Aztan ha ez már megy, eltudod viselni,akkor majd jelentéktelen szinte észrevehetetlen aproságokban legyél kedves. De a legfontosabb hogy semmilyen viszont elvárásod ne legyen a hugoddal szemben. Tehát ha Ő továbbra is utál és bizalmatlan, te akkor is legyél viszafogottan kedves. Idővel honapok alatt majd lassan érzékeli az uj helyzetet, és talán tudatosan fel sem tűnik neki, de ő is változni fog irányodban.
Persze ha olyan a személyiségetek, hogy gyors megbeszéléssel letudjátok rendezni, akkor csináljátok, de ez általában nem megy az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!