Készíthetek hangfelvételt titokban a kirúgásomról?
A munkahelyemen mennek az elbocsájtások jobbra balra kit ilyen kit olyan nonszensz indokkal küldenek el. Valójában csak vissza esett a megrendelés és nagy a létszám rá.
Gyár. Ez ilyen.
Viszont a probléma az az. Hogy nem fizetik ki a végkielégítéseket hanem aláiratják az emberekkel a közös meg egyezésest 0 végkieggel. 5-8 de 10en 20on éves dolgozókkal is!
Egyik mostmár volt kollégám több mint 5 év után lett elküldve. Elé tették a közöst 0 végkieggel amire aztmondta h ő ezt nem írja alá.
Majd meg lett fenyegetve h akk vissza mehet dolgozni és majd fegyelmikkel küldik el.
Alá írta.
Mások is ugyanezt tapasztalták.
Kérdésem. Fel vehetem e ezt a beszélgetést ha rám kerül a sor.
Nem írom alá. Azzonnal távoznék a munkahelyről és perelhetnék e?
Több mint 5 éve vagyok én is ennél a cégnél. Nem tudom sor kerül e rám is. De fel akarok készülni.
5 év sz@pás után nem 0ft al szeretnék távozni ha elküldenek.
Az azonnal távoznék részt nem értem:
-Felmonasz? nem jár végkielégítés
-Hazamész és nem jelensz meg? Mehet érte a fegyelmi
Ha jól emlékszem 3 kell, hogy indok nélkül, végkielégítés nélkül kirugjanak.
Viszont sajnos a felvétel nem bizonyíték.
De megpróbálkozhatsz a perrel. Egy ügyvéddel kellene erről beszélni, ő tudna tényleg hasznos infókat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!