Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A raktári munka igazából...

A raktári munka igazából rabtári munka?

Figyelt kérdés
szept. 16. 06:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nálunk elég laza. 8 óra, akkor tartok szünetet, megyek mosdóba, amikor akarok, szóval a 8-ból max 6-7 telik tényleges munkával (nem kell ledolgozni szünetet), zenét hallgatok fülesen, bármikor válaszolhatok üzenetekre vagy telefonálhatok, beszélgetünk egymással, stb. Nincs őrületesen sok megrendelés, mint egy nagy névnél, nem egy mittomén Alza vagy Aldi vagy nem tudom, de nem is vagyunk sokan, viszont így is kimegy minden még aznap vagy másnap. (Ami van raktáron.)
szept. 16. 07:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Utobbi 2 munkahelyemen nem volt az.

Persze ettol meg lehet mashol az.

szept. 16. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém elég laza, nem kell megszakadni, de sajnos a lóvé is laza.
szept. 16. 07:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenhol. Én egyedül vagyok egy nagy raktárban van olyan nap hogy kb nem is dolgozok semmit, de olyan is előfordul hogy még ebédelni sincs időm. Az utóbbi ritkább. Akkor gyújtok rá amikor akarok, telefonálok, facebookozok, tiktokozok nem lesi senki hogy mikor megyek wcre… persze nem is keresek vele 5-600 ezret de nekem elég ez fő a kényelem :)
szept. 16. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi az a titkok?
szept. 17. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!