Ausztria határ menti városokban sokkal könnyebb Magyarországon elhelyezkedni, mint Mosonmagyaróvár, Sopron, Kőszeg?
Figyelt kérdés
szept. 13. 18:46
1/11 anonim válasza:
Attól függ, ha például atomerőműben dolgoznál akkor nem kifejezetten.
2/11 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam atomerőművet. Általánossagban kérdeztem ezt.
szept. 13. 20:16
3/11 anonim válasza:
Általánosságban értelmetlen a kérdés.
4/11 anonim válasza:
Pesten a legkönnyebb elhelyezkedni, utána nagyvárosokban, utána olyan helyeken ahol van a munkakör amit akarsz. PL gyári munkához gyárakat kell nézni, stb. Határ mentiek már nagyon zsúfoltak.
5/11 anonim válasza:
Felejtsd el. Brutálisan keveset fizetnek mindenhol, még magyarországi viszonylatban is. Csak úgy éri meg ideköltözni, ha MO:-on laksz, és ausztriában dolgozol.
6/11 anonim válasza:
Ha ott vagy egy határmenti településen közel ausztriához ahol sokkal jobbak a fizuk, még egy takarítóé is, akkor mondd el nekem miért Magyarországon akarsz dolgozni? Csomó olyan munkahely van ausztriába főleg a határnál, ahol nem kell nyelvtudás, de még az is lehet hogy sok magyar van ott
7/11 A kérdező kommentje:
Az oka az, hogy nem tudok németül egy mukkot sem.
szept. 14. 13:58
8/11 anonim válasza:
Figyelj pár napot rászánsz Duolingoval hogy alap szavakat megtanulj ( köszönés, merre hol hogyan kérdés, köszönöm, legszives, tényleg pár ilyen alap szó) De mint írtam rengeteg helyen nem elvárás, írják is sokszor, plusz ha elmész és mégis kéne kis nyelv nagyeséllyel ha kozel vagy a határhoz akkor nem te vagy magyar ott egyedül, es kitud segíteni. A másik ha nagy gond van angolul ha tudsz nagy gond nem lehet
9/11 anonim válasza:
Nem egyszerű Ausztriában munkát találni,nem értem miért biztatnak. Nyelvtudás nélkül szinte esélytelen, még mezőgazdasági idénymunkára is túl sok a jelentkező. A határ közelében Ausztriában nincs is nagyobb város, mégis mit gondoltok hová ingázna Bécsbe?
10/11 anonim válasza:
De tényleg Bécsbe ingázni Sopronból abszolút értelmetlen...f5 kor kelsz, beérsz 8ra, 4kor irany haza es ha szerencséd van 8kor otthon vagy. Marad magadra 4 orád talán...1 hónap után általában mindenki idegroncs tőle...és akkor a nyelvtudás hiányáról nem is beszéltünk. Plusz utiköltséget senki nem térit, a saját kocsidat amortizálod, plusz albérletet fizetsz...stb stb...igazi baromság, a végére kevesebb marad mint idehaza egy gyári melóból...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!