Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit érdemes megosztani a...

Mennyit érdemes megosztani a kollégáiddal a magánéleti dolgokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
szept. 12. 19:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
Mindig hazudok valamit
szept. 13. 06:52
 22/29 anonim ***** válasza:
66%

Nekem ebből lett elegem odahaza, és többé-kevésbé ezért jöttem ki külföldre (Hollandia) 16 éve. És nem bántam meg. Itt valahogy elfogadják, ha nem számolok be a magánéletemről, sőt azt is, ha meg se szólalok, csak ha azt a munka megkívánja.

Otthon meg, volt ahol még a nevemet se tudták, de már azt kérdezték, hogy van-e valakim, ha nincs volt-e már, ha nem volt, legalább szexelek-e, meg ilyenek. A másik meg a bérfeszültség, a masik zsebében túrkálás.

Idekint ezek valamiért nem jellemzőek, legalábbis én nem tapasztaltam a 16 év alatt.

szept. 13. 07:58
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
Nehéz a holland nyelv?
szept. 13. 08:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Semmit
szept. 13. 08:34
 25/29 anonim ***** válasza:
23: Eléggé.
szept. 13. 08:49
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
De azert 16 ev alatt csak megtanultad, nem?
szept. 13. 09:30
 27/29 anonim ***** válasza:
49%
Eddigi tapasztalatok alapján "sima" kollégákkal nem érdemes magánéleti dolgokat megosztani, eddig nem sok jó származott belőle. Olyan kollégáknak viszont néha mesélek ilyesmiket, akikkel jóban vagyok és meg is bízom bennük. Utóbbiból mondjuk nincs túl sok.
szept. 13. 15:16
 28/29 anonim ***** válasza:

A jelenlegi tapasztalataimat és munkahelyeimet nézve, azt kell írnom hogy a lehető legkevesebbet, de ha lehetséges akkor szinte semmit!

Nagyon oda kell figyelni, hogy kinek mit mondasz magadról és magánéletedről, mert jelenleg abban a világban élünk, ahol bármikor felhasználhatják ezeket ellened. Nyugodtan meglehet mondani a kollégáidnak, hogy bocs senkinek semmi köze hozzá, mert neked ebből már voltak rossz tapasztalataid.

Nekem a mostani munkahelyemen is vannak problémák a kollégáimmal, mert nem vagyok magamról mondani sok mindent. Annyit szoktam mondani, hogy dolgozni szoktam bejárni és nem haverkodni.

Valaki elfogadja és vannak akik nem igazán.

Nem lehet mit csinálni.

szept. 13. 16:59
 29/29 anonim ***** válasza:
19-es teljesen igazad van , nekem sincs sajnos önbizalmam , mert azt nézem ,hogy ne bántsak meg senkit, de ezt valahogy nem lehet mindig tolerálni már... 16-os voltam.
szept. 13. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!