Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit érdemes megosztani a...

Mennyit érdemes megosztani a kollégáiddal a magánéleti dolgokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
szept. 12. 19:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
A közvetlen kollégámmal én megosztok mindent, mert ő is így tesz. És ezt nem is érzem furcsának. Mondjuk ehhez kell az is hogy ez a kollégám az egyik legnagyszerűbb jellem akit anya szült erre a földre.
szept. 12. 20:43
 12/29 anonim ***** válasza:
79%

9: Vagy azért, hogy ha esetleg kiderül, hogy még szűz, akkor lehet majd ugratni, szívatni vele.

Kérdésre válaszolva: A legjobb semmit nem elárulni. Csak sajnos egyes helyeken az emberszámbavétel függ ettől.

szept. 12. 20:45
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én leszarom a kollégáimat. Dolgozni járok be, nem jópofizni és pletykálkodni. Semmi közük hozzá, hogy kivel járok, akarok-e gyereket, stb. Egyébként engem nem is érdekel, hányast kapott a gyerekük, mi volt a Hal a tortában, stb. Enni sem szoktam velük, hanem egyedül. Ugyanis nekem kizárólag ezt jelenti a pihenés. Hogy egyedül elvonulok és feltöltődök, nem a hülyeségeket, számomra teljesen érdektelen információkat hallgatni.
szept. 12. 20:51
 14/29 anonim ***** válasza:
Az utolsó cseppig mindent. Hogy másképp...?
szept. 12. 21:05
 15/29 anonim ***** válasza:
A közvetlen kollégámmal mindent megosztunk. Bízok benne. A többiekkel csak olyan dolgokat, amik nem túl intimek.
szept. 12. 21:16
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
És igen ez mennyire gáz, ha elmész egy új munkahelyre ,ez az első kérdés, albérlet vagy saját lakás , van e valakid? Ohhhh istenem, hogy lehet ezeket a kérdéseket kivédeni...??
szept. 12. 21:23
 17/29 anonim ***** válasza:
Akikkel jóba vagyok és megvan a kölcsönös bizalom, velük igen, de csak azokat a dolgokat amiket a picit távoli barátokkal is megosztok és nem csak a közeliekkel.
szept. 12. 22:52
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ossz meg senkivel semmit, vagy csak ha baráti kapcsolatba kerültök. Rengetegszer hallom, ahogy egy egy ember kotyog pletykákról, amit 10 másik embertől bezsebelt, és aztán úgy csámcsog rajta tovább 1-2 ember, mintha báármi közük lenne hozzá. lelombozó.
szept. 12. 22:54
 19/29 anonim ***** válasza:

16., meg mások is. Tudok határhúzáshoz mondatokat,de ahhoz, hogy valaki kimondja azokat, önbizalom kell.

Az ország 90%-ának nincs önbizalma, mindent megtehetnek vele és annyira tudják manipulálni, hogy ő érzi magát kellemetlenül, ha nem válaszol.

szept. 13. 04:50
 20/29 anonim ***** válasza:

Nekem jó fej kollégáim vannak, úgy beszélgetek velük, mint bármelyik barátommal. Mondjuk nagyon nincsenek is titkolnivaló dolgaim, normális magánéletem van. Csak azzal nem szoktam dicsekedni, hogy szülők miatt mennyivel jobb életszínvonalon élek, mint ők, pl legutóbb téma volt, hogy akarok venni X drága dolgot, de inkább felveszek rá egy kölcsönt (jó feltételei lettek volna) csak végül is a bank nem adott valamiért, szóval elkértem az összeget egy az egyben apától, és majd neki visszaadom, na ezt pl nem biztos, hogy hangoztatni fogom, hogy amúgy nekem apa bármikor kicsenget X százezret, ha kell valami.

De az ilyen mindennapos dolgokról simán beszélgetünk.

szept. 13. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!