Mennyit érdemes megosztani a kollégáiddal a magánéleti dolgokkal kapcsolatban?
Mindenki írja, hogy semmit, de mégis, akarhany helyen dolgoztam, mindenki mindent elkotyogott magáról és szinte nem is volt olyan kollégám, aki ne osztott volna meg valamit magáról. Vagy a kivételek itt gyülekeznek a gyk-n? :D
Azt ne mondjátok, hogy ti bezzeg soha semmit nem mondtok mert egyszerűen nem igaz.
Én csak annyit mondok, ami alapvető. Tudják melyik faluban lakom, hiszen egy busszal járok x emberekkel, akik látják, elmondják. Tudjak, hogy van férjem mert értem szokott jönni. Tudják, hogy van gyerekem mert többet kell táppénzre mennem az átlagnál. Tudják, hogy hétvégén fodrasznál/tetkosnál voltam, mert látszik a friss alkotás. Istenem nem vagyunk fából, kommunikálunk, emberek vagyunk. Azt nem kell tudniuk, milyen pózban szexelek vagy milyen a menzeszem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!