Érdemes körmösnek kitanulni?
Figyelt kérdés
szept. 12. 15:56
1/7 anonim válasza:
A körmösöm azt mondta , hogy ő csak azért csinálja mert szereti … de pénzügyileg nem egy nagy dolog… az anyag árak nagyok sokba kerülnek , nem is beszélve arról hogy reggeltől estig egy helyben ülsz … ha beteg vagy , nem dolgozol akkor nincs bevétel…meg hát elég szép munkát és tartósat kell kiadj a kezedből hogy gyüljön a vendég köröd… igazából van jó oldala is és rossz is.. viszont a jó az hogy a saját magad főnöke vagy ha meg ráadásul szereted is csinálni akkor meg mégjobb 😊
2/7 anonim válasza:
Önmagában nem. Ha mellé még kitanulsz pillázni, vagy egyéb szolgáltatásokat akkor talán. Helytől is függ. Vagy keresetkiegészítésnek.
4/7 anonim válasza:
Tudja szösz.
Egy ismerősöm megcsinálta a pedikűröst, nagyon boldog volt, aztán szembesült vele, hogy akkor a környéken mindenki azt végezhette el, mert pedikűrössel (a hirdetések alapján) Dunát lehetett volna rekeszteni.
Viszont nem adta fel, elvégzett még pár kiegészítő tanfolyamot, és most már egy egész komplex kis "rendelője" van, szélesedő kliens körrel.
5/7 anonim válasza:
Eldobok egy követ, 10 körmöst találok. Mondjunk én egyhez se járok, nem érdekel. Hacsak nem vagy különleges, nem fogsz megélni. Biztos kéz, nagy kézügyesség és fantázia kell hozzá, nem csak úgy kitanulni.
6/7 Katona Dius válasza:
Felént nagyon sok a körmös, a legtöbbje rossz. Csúnya a munkája, vagy épp begombásodik alatta a köröm. Én nem járok körmöltetni, de sokakon látom a munkájukat. Hát én azokért egy petákot ki nem adnék. Ha szépen és egészségesen tudod megcsinálni, szerintem rossz róla nem tudsz tenni.
7/7 anonim válasza:
Vizsgaszervezőként dolgozok. Lassan több végzett körmös lesz az országban, mint köröm. Mindenki körmös, pillás, sminkes stb akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!