Komolyan elvárás, hogy az életemet kockáztassam minimálbéres fizetésért?
Negyedik hete dolgozom étteremben, és tegnap nagyon zűrös napom volt. Egy háromfős cigány társaság részegen problémázott, és zavaró volt a többi vendégnek. Először szépen kértem őket, hogy csendesebben vígadjanak, és erre csak annyit válaszoltak, hogy "mivan tesó, már mulatni sem szabad?!" Kb fél órával később már megkértem őket, hogy távozzanak, és akkor kiborult a bili. Trágárkodva fenyegetni kezdtek, hogy megb@sszák a számat meg ilyenek, aztán fizetés nélkül elmentek, 28 ezres számlát hátragyva.
Ezután a főnököm ordibált velem, hogy miért hagytam őket elmenni, és mindenáron meg kellett volna akadályoznom. Azt mondta, hogy azt a 28 ezret majd levonja a fizetésemből. Ezt komolyan megteheti?
Kamera gondolom van, innentől kezdve feljelentés is. Egyébként aznap kellett volna kihívni a rendőröket. De hogyha van felvéltel róluk akkor még most sem késő.
Egyébként megtehetni megteheti, de nyilván nem egy etikus dolog. Helyedben nem dolgoznék tovább itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!