Mennyi ideig dolgoztál az előző munkahelyeden, és miért jöttél el?
Ha első munkahelyed, azt is írd le légyszi; és, hogy mennyi ideje vagy ott.
Másik munkahelyetekről is lehet írni akár, aki akar, nem csak az ezt közvetlenül megelőzőről.
Miért váltottál munkahelyet? Vagy lehet, hogy még nem volt másik, csak "fejest ugrottál a semmibe", mert eleged lett. (Lényeges lehet igyekezni 3-4 hónapra való pénzt félretenni, hogyha besokallsz, rögtön tudj menekülni.)
Lehet, hogy a válaszlehetőségeim közül pl több is igaz egyszerre, akkoris nyugodtan rámehettek az egyébre, de az is lehet, hogy a legmérvadóbbat jelölitek, ami már tényleg tűrhetetlen volt.
Akinek van kedve, kifejtheti hosszan, akár több munkahelyről is írhat.
A nyugdíj, vagy esetleges, sajnálatos rokkantság, az is egyéb.
Meg még egyéb okok is lehetnek, amiket nem tudtam felsorolni, pl hétvégén is adódik néha, hogy van munka, hétköznap is 9 órát kell lenni, fizikailag kimerítő, kiégés van neadjisten, sok a túlóra, létszámleépítés, stb.
2. munkahelyemen dolgozom. Az elsőn 24 évet töltöttem.
Miért jöttem el? Egyrészt mert másik városba költöztem a férjem miatt, ezzel beaktiválódott nálam, hogy hú de bazi elég már ebből a klassz helyből meg kollégákból is 24 év után, már herótom volt.
1.5 év az elsőn és 8.5 a másodikon.
Az elsőről a volt főnökeim invitáltak a másodikra. Jobb pénz.
Előző munkahelyemről elküldtek próbaidő alatt, az érthetetlen volt számomra, főleg, hogy nászútról hazatérve, első nap ezzel fogadtak, addig nem is jeleztek semmi problémát, amin változtatnom lehetett volna. (Úgy vállaltam el az állást, hogy előre leszögeztem, hogy épp esküvőre készülök, arra kelleni fog 2 nap szabi, és utána egy nászút is tervben van, amire rábólintottak, szóval ez sem lehetett ok.)
Az azelőttiről viszont 7 év után én léptem le, úgy, hogy a főnök miatt végig utáltam az egészet.
A munkával semmi gondom nem volt, a kollégákkal (azzal a 3-4 emberrel 🙂) szerencsére jól kijöttem, szóval tényleg csak az ostoba, arrogáns és simlis főnök volt a gáz. Az utolsó csepp az volt a pohárban, mikor rájöttünk, hogy kijelentett, akkor már kb. bármit elvállaltam, hogy onnan szabaduljak, így kerültem oda, ahonnan végül elküldtek.
Szerencsére utána pár héttel szembejött velem egy szuper lehetőség a jelenlegi munkahelyem képében, amit már 2015 óta csinálok (igaz, hogy 2022 óta itthon vagyok a kisfiammal), ezt a helyet végre igazán szeretem is, és anyagilag is messze ez a legkedvezőbb, szóval végül pont jól jártam 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!