Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet leállítani egy...

Hogy lehet leállítani egy főnököt aki ugy beszél velem hogy allandoan hülyének nézve meg ezek?

Figyelt kérdés

Már a munkatársak szerint is undorító a stílusa es utálják hallani is pl akik mellettem ülnek mikor bejön es ahogy velem egyezeztet.

A felettese néha nem hagyja szóhoz jutni sem(amugy nem állitja le), de a felettes irto ritkán van jelen de még ő is latja hogy vmi kompleyusos görcs es engem szúrt ki magának pikkelni rám.

(Nem találok egyelore másik munkát! Meg kma munkával ill munkahellyel semmi bajom nem is lenne, ha ő nincs.)

A bajom még az is hogy az engedjem el tanács nem jött be. Munka után tök rosszul érzem magam hogy gyökérkedett velem. Nem tudom csak ugy letenni mint vmi könyvet vagy telefont.

A munkatársak munkahelyféltés miatt nyilvanosan nem állnak ki mellettem, néha próbáltak vmit kedvesen már mondani ilyen kontextekben a védelmemben, de érthető, hogy inkább csendben vannak nem mernek kispécizettek mellett lenni. Mivel veluk se lennének korrektek, emberiek akkor.

#vezetői pikkelés
szept. 10. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Munkahely váltás, különben tönkre mész.
szept. 10. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Mennyire találnál könnyen állást, ha innen kilépnél vagy elküldenének?

Ha találnál, akkor szólj be neki, hogy ezt a stílust tartogassa otthon a feleségének.

szept. 10. 23:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Nő. Sokszor nem tűröm es felemelem a hangom. Abbol is engem akarnak sz.rnak kihozni hogy én hogy beszélek.

(Pályázok mindenhova de nem vettek még fel sehova.)

szept. 11. 06:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nő?

Na akkor céloznék arra, hogy mit nem kap meg, amitől ilyen idegbajos és frusztrált. :-)

szept. 11. 08:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Azzal megint magam alatt vágnám a fát csak.

Gondoltam arra hogy felhivom a munkavédelmi felügyelőséget hogy jöjjenek be látogatni hozzám mintha vmi ismerős lenne csak es csak figyeljenek.

Ilyet lehet?

szept. 11. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!