Mi történik ha nem tudom igazolni a távollétem?
Elég kacifántos a történet, ott kezdődik hogy felvettek és elkezdtem dolgozni egy raktárban, ahol még nem írtam alá szerződést, csak jelenléti ívet kellett vezessek. A betanulásom után megbeszéltük a vezetőmmel hogy mikor lesz az első napom (múlthét kedd) de hogy engem már ezen az első napon úgy megaláztak hogy utána be se mentem egész héten. Elmondtam ma a főnökömnek hogy mi van, és hogy szeretnék kilépni ebből az egészből aki viszont kéri a múlthét három napról való igazolást.
A kérdésem az lenne csak, hogy mi történik akkor ha nem tudok neki igazolást mutatni?
28F
De, még azt is ki kellene fiztni, hiszen dolgoztál, nem? Mondjuk jó eséllyel nem fogják, ha nem volt szerződés, te meg úgyse fogsz bíróságra menni egy napnyi bérért.
Elkértek tőled bármi dokumentumot? Személyit? Még a napi bejelentéshez is kell. Ha nem, akkor tényleg nincs miért aggódnod, tegyél úgy gyugodtan, mintha nem is történt volna meg, mert jogilag nem történt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!