Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi történik ha nem tudom...

Mi történik ha nem tudom igazolni a távollétem?

Figyelt kérdés

Elég kacifántos a történet, ott kezdődik hogy felvettek és elkezdtem dolgozni egy raktárban, ahol még nem írtam alá szerződést, csak jelenléti ívet kellett vezessek. A betanulásom után megbeszéltük a vezetőmmel hogy mikor lesz az első napom (múlthét kedd) de hogy engem már ezen az első napon úgy megaláztak hogy utána be se mentem egész héten. Elmondtam ma a főnökömnek hogy mi van, és hogy szeretnék kilépni ebből az egészből aki viszont kéri a múlthét három napról való igazolást.

A kérdésem az lenne csak, hogy mi történik akkor ha nem tudok neki igazolást mutatni?

28F

#munkahely #tavollet
szept. 9. 17:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De, még azt is ki kellene fiztni, hiszen dolgoztál, nem? Mondjuk jó eséllyel nem fogják, ha nem volt szerződés, te meg úgyse fogsz bíróságra menni egy napnyi bérért.

Elkértek tőled bármi dokumentumot? Személyit? Még a napi bejelentéshez is kell. Ha nem, akkor tényleg nincs miért aggódnod, tegyél úgy gyugodtan, mintha nem is történt volna meg, mert jogilag nem történt meg.

szept. 9. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy csak az emailt akarja a jelenléti mögé csatolni, mert a bérszámfejtés kekeckedik. Amúgy létezik igazolatlan hiányzás, azt be lehet írni a kieső napokra.
szept. 10. 00:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!