Munka lehetőség? Hol? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Keresem új munkahelyem, eddig sikertelenül.
Ti hol kerestek állást? Hol bukkantok rá a legtutibb, legjobb lehetőségekre?
Helyileg szabolcs megye
szept. 9. 11:08
1/7 anonim válasza:
Sulid? Nyelv? Egészség? Külső? Jogsi? Kor?
Sereg miért nem jó? Vagy a rendőrség?
2/7 A kérdező kommentje:
Érettségim, két okj közszolgálati ügyintéző, csecsemő és kisgyermek nevelő, most egyetemen csinálom a csecsemő és kisgyermeknevelőt.
Alapangol
Ápolt, átlagos a külsőm szerintem
Jogsim kb 3 éve B kategóriában
24 éves nő vagyok
Rendőrségbe volt betekintésem tanulmányaim alatt nem igazán vonz, de nyitott irodai pozikat se nagyon lelek.
Irodait keresek elsősorban gyermekem miatt.
szept. 9. 12:54
4/7 A kérdező kommentje:
Szabolcs megyében nem látok nyitott pozíciót
szept. 9. 13:25
5/7 anonim válasza:
4. Telefonálj oda, sokat nem raknak ki időben.
6/7 anonim válasza:
Nekem benne volt az önéletrejzomban (több helyen is,deez konkrétan linkedin, ah jól emlékszem), hogy QGIS, és valami HR-es cég továbbított egy GIS-es céghez, és most orthokra rajzolok vektoros adatot.
7/7 A kérdező kommentje:
Rengeteg álláskereső portálra regisztráltam már, küldtem el az önéletrajzom, de semmi 😩 Profession, linkedin, cvonline
szept. 10. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!