Hogyan viseltek, ha hosszabb ideig nem találtok munkahelyet?
Én most ilyen helyzetben vagyok, 5 hónapja próbálnék váltani, de nem igazán sikerül. Tekintettel arra, hogy 3 éve mikor váltottam 2 hónap alatt összejött, most elég más a helyzet, de úgy gondolom, hogy egyszerűen pangás van, mert meghirdetett állás sincs sok és interjúkra is alig hívnak be. 3 éve olyan is volt, hogy egy héten 2 interjúm legyen, most 2 hónapja volt utoljára. És az interjúk, ha jól is sikerülnek, a végén kiderül, hogy létszámstop van és bukik az egész.
Igazából a jelenlegi munkahelyemen elvagyok még egy ideig, de már nagyon szeretnék valahová máshová menni, a munkatársakkal jól kijövök, de maga a munka nem érdekel, nem is teszem oda magam és tavaly meg is mondták, hogy azt látják nem vagyok elég motivált. Idén már azt mondták láttak pozitív irányba változást, de most is úgy vagyok vele, hogy csak annyit csinálok, amennyit éppen muszáj. Én sem gondoltam ennyire nehéz most elhelyezkedni, 3 éve gyerekjáték volt ehhez képest.
Totál leépülés van, ez csak egyre rosszabb lesz.
Vagy kibírod a jelenlegi helyeden, vagy ettől csak rosszabbat találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!