Milyen légáteresztő, kényelmes cipőt viseljek a munkahelyemen? Ti mit viseltek?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy kényelmes legyen, mert sokat kell állnom. És az is fontos, hogy ne fülledjen bele a lábam. Ha lehet nézzen ki minél jobban. Vannak ötleteitek?2020. júl. 8. 13:03
1/10 anonim válasza:
Én szinte mindig balerinacipőt szoktam viselni. :) Kényelmes, praktikus, csinos. :)
2/10 anonim válasza:
Hááát. Ötletem van, de nem fog tetszeni, ha a kinézet ennyire számít.
Nekem álláshoz a Top Shop-os "gurulós cipők" jöttek be a legjobban. Meg úgy általában mászkáláshoz.
3/10 anonim válasza:
Egyszínű sportcipő, aminek textil anyagból van a felsőrésze. Most pont azok divatosak, ami ilyen légáteresztő anyagból van, nem bőr/műbőr a felsőrészük, hanem textil és lyukacsos. Vagy pedig alacsony egybe-talpú szandál.
4/10 anonim válasza:
Ha nem számít a külső, akkor olyan párnás, vastag talpú papucs félét ajánlanék, amit sokszor orvosok is hordanak.
Ha számít, akkor valami futócipőt, ami nem vízhatlan, és könnyen szellőzik.
5/10 anonim válasza:
Sportcipőkbe nem igazán van amibe szellőzik a láb. Én topánt, balerinát hordok nylonharisnyával sincs melege a lábaimnak és nem lesz lábszagom.
6/10 anonim válasza:
Akinek a balerina kényelmes, az nemigen járkál benne fél óránál többet, de főleg nem egyhuzamban sokat, az biztos.
7/10 anonim válasza:
Balerinában esküszöm jobban fáj a lábam, mint egy magasabb sarokban, pedig a magassarkút is utálom.
9/10 anonim válasza:
Trottőr sarkút, írd be a google-ba, biztos kiad róla képeket. Ez a sarokmagasság a legegészségesebb, de ha egész nap állnod kell, akkor én még kérnék betétet is az orthopédián, akár kell használnod, akár nem. Az olyan kényelmessé teszi a járást, hogy én már nem is tudnék anélkül létezni. Orthopéd cipész egy akármilyen cipőbe is tud beleépíteni betétet, és akkor nem kell a rendelőbe menned az orthopédiára. - És persze bőr legyen. Az 1. válaszolónak üzenem, hogy hamarosan lábfájdalmai lesznek, ha sarok nélküli balerina cipőt hord.
10/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: mikor lesznek fájdalmaim? Gimis korom óta sarok nélküli balerinákat hordok, de semmi bajom. :) (Tizenkét éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!