Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nők, akik szeretitek a munkahe...

Nők, akik szeretitek a munkahelyeteket! Hogyan viseltétek?

Figyelt kérdés

Egy éve tervezzük a családalapítást, így nem ért váratlanul, sőt... Nagyon boldogok vagyunk, hogy összejött végre a baba.

Az első orvosi vizsgálat után szándékozom szólni a munkahelyemen, ahol vezetőként dolgozom.

A munkahelyem fertőzésveszélyes, így tudom, hogy szinte azonnal változni fog ott is minden körülményem és őszintén szólva ez nagyon stresszel. Ahogy az is, hogy el kell mondanom, hogy mi a helyzet. A vezetőim készültek erre valahol lélekben, de a beosztottjaimat nem igazán avattam be. Tudom, hogy szeretnek és azt is tudom, hogy lesz olyan aki erősen el fog gondolkozni a felmondáson emiatt. Picit az az érzésem, hogy "cserben hagyom őket", holott közben alig várom, hogy itthon babázhassak.

Ti hogyan viseltétek ezt?

Ráadásul két helyen dolgozom, úgyhogy két helyen is közölnöm kell. A második munkaviszonyom ráadásul alig fél éves. Itt főleg tartok attól, hogy mit fognak szólni.

2021. szept. 27. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon rosszul viseltem...

Végig volt lehetőségem dolgozni, úgy rugdostak ki végül csedre..

Azóta meg sem hat.

Egymásután szültem még..

Belàttam, hogy hiába imàdom, nem tudok visszamenni.

Elengedtem..

Jobban bánt, hogy így nem tudom mit csináljak.

Szerettem, megfizettek, !megbecsültek!

Szintén a cserbenhagyás a nagy problémám

2021. szept. 27. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Bennem is ugyanez van, én még dolgozom, ameddig bírom. Nekem most segítség a döntésben, hogy felvettek egy olyan embert fölénk, akit kb látni is alig birok, így most azt várom, hogy mehessek már CSED-re. A visszajövetel még nem tudom milyen lesz, hogy ide jönnék-e majd vissza, eddig hihetetlenül szerettem, de ez az ember teljesen tönkretette nekem.
2021. szept. 28. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Én utáltam a munkahelyemet, de a babázást még jobban, legszívesebben még oda is visszamennék legalább annak 6-kor vége lenne, aztán van egy kis nyugi.
2021. szept. 28. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!