Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek a munkahelyi...

Mi a véleményetek a munkahelyi csapatépítő programokról?

Figyelt kérdés
Csak szerintem nem töltenek semmilyen funkciót azon kívül, hogy elveszik az emberek drága szabadidejét? A munkahelyen meg minden ugyanaz, egyébként jó minden, enélkül sincs probléma.
szept. 4. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Felesleges, de valahova el kell cseszni az éves repi keretet, mert aztán leírhatják az adóból...
szept. 5. 08:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően mindig nyűgnek tartottam, de a jelenlegi munkahelyemen jó a csapat, mindig csinálunk valami rendes programot, nem ivás van. Ja és legtöbbször munkanapra, munkaidőbe teszik, és az útiköltségtől kezdve mindent kifizetnek. Így tök jó.
szept. 5. 09:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csapatépítő program és csapatépítő program között is van különbség. Volt olyan csapatépítő, amit kifejezetten élveztem és szerintem hasznos. Ami ezekre jellemző:

- SZIGORÚAN MUNKAIDŐBEN (jobb helyeken nem a szabadidőt cs.ik el erre)

- nem kényszerítenek senkit olyan dolog elvégzésre, ami neki nem komfortos vagy az elveivel ellentétes (pl. voltunk kalandparkban egyszer, én félek a mászástól, és megértették és nem b.tattak a munkahelyemen... más munkahelyen meg erőltették ezt az idióta bizalomjátékot a másik ölébe hullással, és húzták a szájukat, amikor mondtam, hogy nem akarom, hogy olyan hozzám érjen, akivel nem vagyok bizalmi kapcsolatban meg nem akarok hátraesni)

- nincs elvárva a piálás

- érdekes a program (más egy jó kirándulás vagy kincskereső verseny, meg más az, amikor minden egységnek prezit kell arról tartani, miért imádnak a cégnél dolgozni... vagy amikor mindenféle passzív-agresszív javító tréningen kell részt venni)

szept. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!