CV maker oldal egy kamu oldal? csinált valaki ott cv -t és fizetett érte?
Figyelt kérdés
szept. 4. 14:59
1/7 anonim válasza:
Nem kamu, csak fizetni kell, ha akarod a kész önéletrajzot.
Profession-on ingyenes, sok sablon van, ingyen letöltheted.
2/7 anonim válasza:
Nem fizetnék érte, mivel grafikus vagyok és magamnak szerkesztem, de amit az első válaszoló írt, az jó ötlet.
3/7 A kérdező kommentje:
csak azert mert kétszer kifizettem és nem tudtam letölteni
szept. 4. 16:25
4/7 anonim válasza:
Vigyázz, mert egy héten belül valami 7 ezres díjat kell fizetned! Mondd le gyorsan! Én megszívtam...
5/7 anonim válasza:
Egyrészt igen, nagyon magas összeget fizettet két hét után, másrészt, még úgy, hogy nem is fizettem küldi a spamjeit. És nem lehet leiratkozni a hírlevelükről, mert vagy szürke a link vagy hibás oldalra visz. Gondolom az előfizetés lemondásánál is hasonló lehet a helyzet. Örülök, hogy nem fizettem be náluk. Meg azt hazudják, hogy ingyenes, amikor nem az.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4 és válaszoló neked sikerült utána leiratkoznod?
szept. 5. 16:26
7/7 anonim válasza:
Szia, leiratkozni le tudsz és akkor nem kell kifizetned azt a 7 ezret...nekem sajnos azután sikerült miután csippant a telóm... Gusztustalan egy oldal, hogy a 300 forintos CV után lekap 7 ezret a semmmiből....A spamekről nem tudok nyilatkozni, lehet én alapból sem X-eltem be őket, így most visszanézve se kaptam soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!