Kötelezhet arra a főnököm,hogy igyak a céges bulin?
"készüljek fel nekem kell inni,mert a munkatársaim nem isznak"
Eszerint más megteheti, hogy nem iszik? Ahogyan ők megtehetik, úgy te is. Mondd ezt a főnöködnek!
Most mondta a munkatarsam hogy aki nem iszik az a feladatoknal pontot veszít.
Mert szoktak lenni feladatok,és ha nyerünk akkor egy wellness hétvége a díj,de ha nem iszunk akkor pontot veszítünk.
Meg hogy csak annak fizeti a taxijat aki iszik,mert hogy az jól érzi magát 🤣jó ég
Én nem csinálok,de remélem munka társaim sem.
Csak egyszerűen nem értem,hogy miért kell inni,hogy szerinte miért csak akkor lehet jó a hangulat.
Ezt a gondolkodást nem értem.
16
Nagyon egyszerű a megoldás..Ha már megmondtad,hogy nem iszol és ennek ellenére is hordják neked az italt,akkor fogadd el.Köszönd meg.Majd öntsd ki a kupica tartalmát a padlóra..Ha a szóból nem értenek,akkor majd a tettekből.
Jézusom, dehogy. Ezeket a hülye kifogásokat meg felejtsd el, hogy vallási ok, meg eü ok, meg gyógyszert szedsz, vezetsz... Nem, és kész. Nem kötelezhet arra senki, hogy olyan dolgot vigyél be a szervezetedbe, amit nem akarsz.
Nem tudom, ezek az emberek mikben vannak egyébként. Én szoktam inni, de ha azt mondom a nagy karácsonyi családi összeröffenésen, hogy köszönöm, én az ötödik pálinkát már nem kérem, akkor ugyanez megy, hogy de miért, nem lesz tőle semmi bajom - közben meg de, oké, nem halok bele, de ismerem a határaimat, tudom, hogy mi az a mennyiség, mikor még jól érzem magam, meg mi az, amitől már dülöngélős részeg leszek, és nem akarok eljutni abba a fázisba. De ugyanezt a kajával is megcsinálják, a vegetáriánus unokatestvéremet folyamatosan szapulják, hogy így nem visz be elé fehérjét, és mindenféle hiánybetegsége lesz - nagyon vicces mondjuk ezt hallgatni négy pálinka után, a 140kg-os nagybácsitól, aki szerint ő elég zöldséget eszik, mert hát a krumpli, az zöldség, nem?! -, ugyanez azokkal, akik nagyon utálják valaminek az ízét, a textúráját, vagy csak simán emésztési panaszokat okoz náluk egy bizonyos dolog. Azt hiszed, ha azt mondod, hogy nem bírja a gyomrod az alkoholt, meg fogja hatni őket? Ezeknek mindegy, elmondhatja valaki azt is, hogy gluténérzékeny, vagy, hogy a káposztától mindig rosszullégtig puffad, akkor is menni fog a "csak egy kicsit, egy kicsi nem árthat, ne sértsél meg"
Valami tipp, hogy hogyan mondjam le? semmi kedvem menni,de ha nem megyek a munka társaim eggyel kevesebb emberrel lesznek a csapat játékban
Nem akarom őket magukra hagyni,már nem mintha annyira erdekelném őket alapesetben,mindig megy a kibeszélés.
Annyira nincs hangulatom menni,de nem tudom hogy kéne ezt leközölni.
Ma jön be majd a főnök a munkahelyre,nem tudom mit kéne mondanom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!