Kötelezhet arra a főnököm,hogy igyak a céges bulin?
Figyelt kérdés
Céges buli lesz,és boltonként feladatokat kapunk a többiek ellen.Lesz egy olyan feladat majd mondta,hogy ivós játék,és hogy készüljek fel nekem kell inni,mert a munkatársaim nem isznak.Mondtam,hogy én sem iszok,de nem hatotta megszept. 2. 08:11
2/22 anonim válasza:
Ilyen nincs.Ha mégis,akkor minden feladat előtt add a poharat a főnököd kezébe.Aztán mond neki:-Igyad te!
3/22 Szolovjov válasza:
Mondd hogy hithű muszlim vagy. Akkor nem csak hogy nem ihatsz, de hozzá sem érhetsz az alkoholhoz.
5/22 anonim válasza:
Ezek vicces dolgok, nálunk is volt hogy jöttek, hogy akkor most rövidezünk. Szóltam, hogy én nem szeretnék. Á nem baj, azért kikéri nekem is, úgyis megiszom majd. Ezt eljátszották négyszer, majd amikor ott volt előttem a négy feles, akkor meg kezdődött a pampogás, hogy mi lesz azokkal, mert nem issza meg senki, feleslegesen lett kikérve. Én meg mondtam, hogy leszarom, szóltam hogy nekem nem kell, de hát ha nem hallgatnak rám, akkor így jártak.
Röhögtem egy jót, aztán otthagytam őket.
6/22 anonim válasza:
3: Az nem igaz, hogy nem érhet hozzá. Kaptam már muszlim ismerőstől üveg bort ajándékba.
8/22 A kérdező kommentje:
És mit kéne mondanom majd a céges bulin,miért nem iszok? :D
szept. 2. 11:41
9/22 anonim válasza:
Mondd hogy érzékeny a gyomrod, betegséged van.
10/22 anonim válasza:
#8, Gyógyszert szedsz, amire nem ihatsz. Kocsival vagy, nem ihatsz.
Nem iszol, és kész. Mert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!