A munkahelyemre olyan vásárlók járnak be,akik egy késes rablásban vettek részt.Félek,mit tegyek?
Figyelt kérdés
Személyesen többször találkoztam velük,és el is beszélgettem velük rendesnek tűntek,mindent kifizettek,soha nem volt velük baj.
Ma mondták,hogy ők nem régiben két tini lányt raboltak ki késsel.
Kezdek félni.
Egyedül dolgozok fiatal lány létemre,és a legjobban attól félek,hogy nem így ismertem meg őket és hogy bármikor velem is megtörténhet.
szept. 1. 14:10
11/13 anonim válasza:
És? Még szabadon vannak,senkit nem zavar.
Téged sem nagyon,ha nem szoltál még a rendőröknek..
Egyszer majd te is sorrakerülsz náluk ,ha nem szépen szólsz hozzájuk.
12/13 A kérdező kommentje:
Jézusom
Már mondom,hogy elfogták őket a rendőrök.
Írtam is hogy a tárgyalásra várnak :D cikk is van fent róluk
És nem a rablók mondták es dicsekedtek hogy kessel valakit kiraboltak,hanem a szomszédban a boltos
Hát hányszor írjam le?:D
szept. 1. 15:40
13/13 anonim válasza:
Ha tárgyalásra várnak, nem lesznek olyan hülyék, hogy addig is pluszban elkövessenek valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!