Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Folytatnátok a kommunikációt...

Folytatnátok a kommunikációt ezzel a céggel? nemetmunkahely.hu (Optimuimum Trend Bt.)

Figyelt kérdés

Látszólag hitelesnek tűnik, de van néhány pont, ahol picit gyanúsnak tűnik.

Kapcsolat adatoknál az adószám és cégjegyzékszám nem egyezik, papíron kb. mindennel foglalkoztak már lassan az űrkutatást és az atomfizikát leszámítva. Telefonon nem lehet elérni őket, állítólag ők fognak majd keresni.

[link]

[link]

[link]

szept. 1. 13:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nemigen
9 szavazat
 1/3 A kérdező kommentje:

* Optimum Trend Bt.

(mobilról nehezebb pötyögni)

szept. 1. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Az adószám és a cégjegyzékszám nem furcsa, a cégkivonatban látszik, hogy 2022-ben székhelyváltozás volt (Bp-ről átkerült a székhely Dunaharasztiba, ilyenkor változik az adószám és a cégjegyzékszám is, ez normális. Hogy telefonos elérhetőségük nincs, tulajdonképpen az is érthető, lehet, hogy nem akarják, hogy szombat éjjel 2-kor hívja őket valaki, mert épp akkor talált rájuk a neten. Ha a későbbiekben, egyeztetés után sem adnak telefonos elérhetőséget, az már több mint fura.
szept. 1. 15:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Van egy nyilvánosan megosztott telefonos elérhetőség a weboldalon, többször is próbáltuk hívni kijelzett hívószámmal a megadott időben, soha nem volt foglalt, kicseng, de nem reagálnak. Vissza nem hívnak.

Most hogy írod, eszembe jutott hogy egyszer bebaszva felhívtam régebben hajnali 2-kor egy hr-t (nem ezt), nem emlékszem mit mondtam nekik, de remélem semmi rosszat.:-)

Még arra gondoltam, hogy maga a weboldal lehet még kamu és a cég nevében hírdetik a fekete munkát. Igen, láttam beszkennelt munka közvetítési engedélyt, de 15+ munkahely után már kevés olyan dolog van, amin meglepődnék.

(OFF:

tudom ez sem egészséges, nyilvánvalóan ennek is köze van ahhoz, hogy gyerekkoromban sokat költöztünk. Innen is üzenném pár volt munkáltatómnak, hogy nem mindenre van megoldás, nem minden fekete vagy fehér, igaz vagy hamis. Picit egoista dolog azt elhinni, hogy valaki mindent képes megoldani, mindenre magyarázatot vagy bűnöst keresni...)

szept. 1. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!