Mivel magyarazhatoak ezek a kamu allashirdetesek?
#9: Dehogynem írtad: "erre kapom az uzenetet, hogy sajnaljuk de nem"
Azt meg már ne is firtassuk, hogy ha neked van egy (azaz egy, Eins, one, uno, 1) pletykád, ami vagy igaz, vagy nem, akkor már általános érvényű következtetéseket vonsz le.
2 olyan cégnél is voltam ahová felvettek próbaidőre 1-1 hónapokra embereket, aztán kösz de mégsem kell.
Felgyorsították a munkát segítettek olyan feladatokban amihez senkinek nem lett volna kedve.
Volt ahol azért hívtak folyamatosan állásinterjúra embereket, hogy tippeket ötleteket adjanak mivel lehetne jobb...na 1 ilyenen voltam...gusztustalan undorító férgek voltak.
Nem voltál nekik szimpatikuss ezért tovább keresnek.
Lehet nekik olyan kell aki már megtalálta az ékezeteket.
Szerintem, arról lehet szó, hogy az ilyen álláshirdetések fizetősek. Általában 4 hétre vásárolják meg és négy héten keresztül online a hirdetesük.
Ezért van az, hogy még akkor is hirdetik az állást ha már megtaláLták a megfelelő jelöltet. A hirdetés nem tudják levenni mert X hétre előre ki van fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!