Be vagyok kattanva? Aggódni kéne?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete,hogy új munkahelyem lett,könyvelőként dolgozom napi 8 órában.
Sajnos azt érzem, hogy az agyam sose kapcsol ki, ülök itt most is este fél10kor és vissza tudom mondani kb a ma könyvelt dolgok 70%-át.
#kattanás #Tönkrementvalami
aug. 27. 21:36
1/2 anonim válasza:
Új a munkahely, teljesíteni akarsz, figyelsz mindenre. Ez már egy kicsit sok, vegyél vissza ebből a tempóból, mert kikészíted magadat.
2/2 anonim válasza:
Nem, emiatt még nem, új munkahely, rengeteg új impulzus illetve szerintem az elején mindenki meg akar felelni az új helyzetben tehát az agyad is jobban rápörög. Ha fél év múlva is ugyan ilyen lesz a helyzet akkor kell elgondolkodni,hogy valami nem oké .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!