Ezzel a tanfolyammal el lehet helyezkedni?
Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok érettségizett.Munkanelkuli
Nemrég végeztem el egy pár hónapig tartó úgynevezett Számítógépes adatrögzítő tanfolyamot egy iskolában.
Kaptam róla bizonyítványt is.
aug. 27. 17:50
1/10 anonim válasza:
Még önmagában kevés, de pl.: ráépítve el lehet valamerre indulni, pl.: admin egy iskolában.
2/10 anonim válasza:
Inkább a nyelvre menj rá, két világnyelv ismerete nagyon sok ajtót kinyit. Angol legyen az alap, aztán a második már kb mindegy, hogy német, francia, spanyol, orosz, kínai stb.
3/10 Antiszociális lény válasza:
Nem lehet. Ez kb a nesze semmi fogd meg jól kategória.
4/10 anonim válasza:
kb mintha ecdl-t csinálnál, semmire nem jó
5/10 anonim válasza:
Feletted eggyel írtak ki egy kérdést, hogy nem bírja a 8 órás adatrögzítő munkát. Kérdezd meg hol dolgozik, menj a helyére. 😃
7/10 anonim válasza:
6, De, gondoltam rá :) úgy még érdekesebb, ha ledumálja magával a dolgot.
9/10 anonim válasza:
Ehhez hasonló Gépíró-Szövegszerkesztő 15 évvel ezelőtt is kevés volt, de árufeltöltéshez és IQ-teszttel pedig már sok. Ez egy alapnak az alapja, mint az ECDL és ezt írta is valaki. Ezt tovább kéne fejleszteni például üzleti, manager-i, logisztikai, szociális-pedagógiai, rendezvényi irányban. Alaposan meg kell nézni a szakképesítések leírását.
10/10 anonim válasza:
Semmit nem számít. Ez a tanfolyam ilyen fogalmatlan hülyéknek van, akik azt se tudják hogyan fogják meg az egeret vagy 60+os emberek, akik most ismerkednek a számítógép uralta munka világával.
Kb bármely mai 10 éves gyerek megcsinálja a tanfolyamot úgy, hogy végig legózta az órákat a hátsó padban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!