Két éves képzéssel el lehet helyezkedni?
Figyelt kérdés
jún. 24. 15:57
3/6 A kérdező kommentje:
élelmiszer ellenőrzési technikus, fotográfus, grafikus, szoftver fejlesztő és tesztelő, optikus, mozgókép és animációkészítő, hálózatépítő és üzemeltető technikus,ezekben gondolkodom
jún. 24. 17:25
5/6 anonim válasza:
"élelmiszer ellenőrzési technikus"
Ahol dolgozok élelmiszeripar ott keresnek laboránsokat amihez nem kell diploma, ott lehet esély.
" fotográfus, grafikus" - ezekből tiszát lehet rekeszteni. Max önfoglalkoztatásba, ha nagyon jó vagy, meg sokan ismernek, jó a marketinged, amúgy nem nagoyn.
"szoftver fejlesztő és tesztelő"- ez is rajtad múlik, az alap tudással amit ad, nagyon nehezen, max ha még keményen önképzed magad mellé akkor könnyebben
"optikus, mozgókép és animációkészítő" - ezekkel is szerinteme lég necces
"hálózatépítő és üzemeltető technikus"
Ezzel valami hálózati rendszergazdaként szerintem van esély, de lehet itt is kell hogy érdekeljen, meg az önfejlesztés, az iskolai tananyagon kívül.
6/6 anonim válasza:
El lehet. Ács,lakatos, komuves vígan talál melót, sok cég annak is örülök ha végre évek óta van egy szakmai vegzetseggel rendelkező emberuk. Aztan mivel az okj-kat remekül átvarialta kormányunk így nem tudom, hogy komolyabb szakmát 2 ev alatt lehet-e még szerezni. De mondjuk fotografuskent vagy informatikai területen évente több 100 ilyen teruleten diplomaskent végzett emberrel versenyezni a melokert nem tudom mennyire életképes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!