Szárazépítő OKJ képzéssel el lehet helyezkedni?
Nézz körül a világban. A könnyűszerkezetes építési technológiák egyre divatosabbak. Nem tudom apád mint szobafestő vállalkozó mennyire érezte meg a vírus hatását. Kb. ugyanez igaz lehet az építőipar többi ágára is.
Az hogy mennyire nehéz munka függ attól milyen gépeket használsz. Sok youtube videot nézek és nagyon ötletes építőipari gépek vannak amivel egy ember elvégzi 2-3 munkáját. Én azt látom, hogy a magyar vállalkozó inkább felvesz 3 segédmunkást.
Köszönöm a válaszod!
Én 3.fele szedem az enyém, hogy ne folyjon úgy össze.
1. Ezt az "apád" kifejezést rühellem... szóval inkább "apud" vagy "Édesapád" Amit preferálok. Számomra kicsit degradáló az a kifejezés. :)
2. Apum most is megvan a munkával, szerencsére sok most is a megrendelés. Gyakorlatilag a járvány nem nagyon befolyásolta munkáját (eddig) csak az elején amikor még mindenki be volt xarva.
3. Apum most egyetlen segédmunkást nem foglalkoztat, maximum engem ha én besegítek a vállalkozásba. Lényegében most 4 szobafestő szakmunkás dolgozik, akiknek tényleg ez is a végzettségük. Emellett persze apa is ugyanúgy kiveszi a részét a munkából.
4. Apa aztmondta erre a szakmára (szárazépítő) hogy egyre jobban van rá kereslet mivel egyre több a könnyűszerkezetes pecó is. Az meg már csak egy plusz hogy akár apával összebeszélve is tudnám/tudnánk csinálni, hiszen a gipszkartonozás után jön a featés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!