Kell kivételezni valakivel csak azért mert idős(ebb)…?
Vén egy fő nálunk aki 37 éve van alkalmazásban, nem öreg, még 60 sincs de a fizikuma már nem olyan, mint a 20-40 korú kollégáknak.
Mindenkinek uaz a dolga és uannyi a fizetés is, kivéve a 25 alattiaknak, mert nekik több a nettójuk, de csak az adókedvezmény miatt.
Kell tolerálni, hogy "már nem 20 éves"?
Nem vén :) bocsánat, van. :) egyébként egyáltalán nem vén
Ha ez számít nem én vagyok az idős nő és nem is én vagyok a fiatal. Pusztán csak külső szemlélő vagyok.
Ha külső szemlélő vagy, honnan tudod, hogy hány év ledolgozott munkaviszonya van?:D
Legalább ne hazudnál.. annyira alja..
*hány év ledolgozott munkaviszonya van az adott illetőnek?
Egy külső szemlélő az max. kort néz egy embernél-"jó reggelt:)
Egyenesen, őszintén könnyebb élni, nem mondták még? Nem kell emlékezned mit hazudtál, és kinek:D
Nem vagyok a közvetlen munkatársa sem a főnöke, de ettől még egy cégnél dolgozunk, csak másik részlegen. Tudom mióta dolgozik ott, mert ezeket ő maga mondta el.
Szóval nem kell egyből itt habzó szájjal vergődni. Amúgy meg ha nem tudsz érdemi választ adni akkor menjél innen el a francba.
Hogy nem kell nehezet emelnie, az jogos.
A túlóra elkerülése nem.
A lassabb munkát lehet, hogy kompenzálják azzal, hogy kevesebbet keres, csak ezt neked nem kötik az orrodra.
Egyet viszont jól jegyezz meg: te is leszel 60 éves, és majd érezni fogod, hogy nem bírsz annyit, mint a 20-40 évesek.
Lehetnek egyébként neki is előnyei a fiatalabbakkal szemben: pl. nem lesz már kisgyereke, aki miatt gyedre, gyesre megy, ill. állandóan otthon van velük a betegségük miatt. Vagy az, hogy ő már nyugdíjig, ha nem muszáj, nem fog elmenni innen, míg a fiatalok bármikor meggondolhatják magukat.
Esetleg ő nem pofázik olyanok miatt, amik miatt a fiatalabbak még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!