Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírod a fizetetlen...

Hogy bírod a fizetetlen túlórát? Mennyi idő után mondanál fel?

Figyelt kérdés
Új projektünk van és ki vagyunk idegelve. Két hónapja minden rossz, rohadt sokat kell dolgozni, persze nem fizetik ki. Még minimum 1,5 hónap lesz ilyen rossz, de utána várhatóan könnyebb lesz a helyzet, de persze semmire sincs garancia. Már most torkig vagyok.

aug. 16. 19:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
Miért szenvendsz ilyeneken? Ha van jobb lehetöség váltasz ha nem akkor nem. x orára kapsz y pénzt nem tökmindegy mi alapján számolják el?
aug. 16. 23:09
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg uborkaszezonban elmegyek helyette előbb.

Viszont egészségügy, elvileg ellenőrizhetnek és be fogják vezetni a lecsipogást, korábban ugye tilos elmenni, ha később mész akkor meg így jártál.

aug. 17. 03:15
 23/32 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
aug. 17. 04:04
 24/32 anonim ***** válasza:
53%
Fizetetlen túlóra? 😃 olyan nem létezik a szótáramban. 0. Egy pillanatig sem. Ez a bizalomról is szól. Ha valaki ennyire se becsüli acsicskáit, akkor csinálja egyedül!!!
aug. 17. 07:55
 25/32 anonim ***** válasza:
49%
Dolgoztassa ingyen a k#rva anyját a rohadt gec*
aug. 17. 08:45
 26/32 Szolovjov ***** válasza:
0%
#10 nem dolgozol ingyen. A munkaidőkeret leteltééig ha nem tudják csúsztatásban kiadni, akkor ki lesz fizetve túlóra pótlékkal együtt. Tehát a jövő januári utalással (általában 1 évesek a keretek).
aug. 17. 12:22
 27/32 Thunderfairy ***** válasza:
72%
Nekem már 24 éve minden igy megy. Túlóra, szombat ingyen ha kell. Most fog meglepődni majd a főnők hogy nemet fogok moöndani a szombatokra. Miért? Mert vagyőnőri tanfolyamon leszek, munkahely váltási céllal. Kérdező. Előbb-utobb mindenki lelép az ilyen helyekről. Az a kérdés hogy mikor tudsz lelépni. Én nekem most jön el majd a felmondás ideje. VÉGRE. Már előre örvendezek rajta hogy mennyire nem fog ez neki tetszeni. Föleg úgy hogy a tanfolyam miatt ami már elöre mutatja neki hogy befejezem vele. Ha meglesz a vagyonőri, ha nem kirug addig, azzonalra fogok felmondani. Mindenki csak addig marad amig nincs jobb lehetőség. Nekem most jön el az időm.
aug. 17. 16:37
 28/32 A kérdező kommentje:
Drukkolok, 27-es, hogy minden flottul menjen! Én még nem keresek állást, mert ez most nagyon új helyzet, még nem tudjuk, hogyam alakul.
aug. 17. 18:10
 29/32 anonim ***** válasza:
58%

24 ev alatt mennyi ingyenmukat csinaltal neki

Rajtad rohog a hatad mogott

Eleg buta vagy hogy ennyit vartal

aug. 17. 19:21
 30/32 anonim ***** válasza:
55%

Most mondtam fel pont emiatt.

Csak napi 15-20 perc fizetetlen túlóra volt, de ez minden nap. Add össze. 50 óra ingyen munka egy évben.

Minek maradjak? Vannak helyek, ahol megfizetnek.

A munkahelyem se pótolhatatlan, lesz másik.

aug. 19. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!