Ha egy főnök elenged valakit fizetetlenre nem illenék jelezni neki hogy ő onnan már nem jöhet vissza?
Ex-,kollega 2 hónap fizetetlent kért és kapott is. De már az első héten elkezdték keresni a helyére az újat és maint meglett (1 hónap) már fel mis mondtak neki.
nem értem: ha ennyire nem felelt meg a cégnek a fizetetlen (eszerint nem felelt meg ) miért engedte egyáltalán el? miért nem mondta hogy nem engedlek el? Megtehette volna.
" úgy hogy ő nem is fizet akkor?"
Munkáltatói járulék a fizetetlenen levő ember után is fizetendő a bruttó bére alapján.
ez tény.
ezzel együtt én se értem, ha ennyire nem oké nekik a fizetetlen, miért nem mondták hogy nem mehetsz és kész?
Ez már a sokadik munkaügyes kérdésed. Jó lenne ha elfelejtenéd ezt a "nem illenék"-et, mert az üzletben nincs illem.
Sok dolog miatt nem jelzett a cég. Elképzelhető, hogy új embert akar felvenni a cég bővülés miatt amit éppen nem kötöttek az orrodra. Honnan tudod, hogy mi történt? Ha erre rálátásod van akkor meg a cég szennyesét kiteregetni már bűncselekmény.
"hogy nem talál mást,"
ehhez képest 2 hét alatt bezsákolt valakit aki köv hó 1-el kedzett is....
" új embert akar felvenni a cég bővülés"
egy plusz egy mínusz eredmény nulla. hol itt a bővülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!