Miért érzem azt, hogy ez egyre jobban leszívja az energiáim ?
Egy gyorsétteremben dolgozom lassan 5 hónapja, de egyre nagyobb tehernek érzem az egészet!
Tegnap például vagy 3 helyen kellett lennem egyszerre.
Mindemellett fáradt vagyok néha elég rendesen. Sajnos a légkör sem olyan jó már odabenn, szinte mindenki megkeseredett és szenved.
Végül ami kiborít, hogy itt a nyár egyre többen lesznek, de eközben kevesen is vagyunk. Viszont a munka minőségét ugyan úgy elvárják. Némelyik főnök asszony olyanokat beszól, ha nem úgy csinálod a dolgokat hogy csak na.
Összességében próbálok pozitívan hozzá állni. De már ahhoz sincsen kedvem.
Én is voltam gyorsétteremben 4 hónapot, teljesen úgy van a dolog ahogyan az #1 leírta csak fiatalokat vesznek fel mert azok még energikusak, pörögnek, bírják a melót és a kihasználást, széthajtást.
Én 12-14 órákat dolgoztam és kivoltam mint a kutya, mert vannak akik beletojnak az egészbe és dolgozhatsz helyettük is a 40 fokos konyhába. De ilyen mindenhol van. Én gyorsan léptem mert ide is csak azért mentem mert kellett egy meló gyorsan és nem volt abban a pillanatban jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!