VeryPig kérdése:
Az utóbbi időben a kávé már nem pörget fel,néha álmosabb leszek tőle, olyan mintha immunis lennék rá, 12 órában dolgozom, valakinek valami ötlet a kávé helyett?
Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 16:33
2/18 anonim válasza:
Alvás.
Nekem bevált, kávé sosem kell.
4/18 anonim válasza:
Inkább a gázolaj.
A kávénak egyáltalán van égéshője?
5/18 anonim válasza:
Ezt hívják toleranciának. Egyre több kávé kell, hogy elérje a hatást. Sőt, átfordul abba, hogy kávé kell ahhoz, hogy "normálisan" működj. Ez a függőség.
6/18 anonim válasza:
Próbálj meg leszokni róla. Sokkal jobban fogod magad érezni.
Sajnos én is hasonlóan jártam. Napi 3-4 kávét megittam, és semmi hatása nem volt, viszont ha nem ittam, borzasztóan tompa voltam, fájt a fejem, szédültem.
Nagy nehezen leszoktam róla, azóta sokkal jobb a közérzetem. Most már csak akkor iszok kávét, ha nagyon lemegy a vérnyomásom és nincs más, ami kicsit feljebb vinné.
7/18 anonim válasza:
Csak olyat tudok ami szintén nem egészséges:speed.
8/18 anonim válasza:
Tudsz nekem szerezni eletrevalo? Irj privat, ha igen
10/18 anonim válasza:
Nekem is ez van... Se a kávé, se az energiaital nem hat, viszont nélküle meg hulla vagyok.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!