Mérnökként dolgozom egy irodában, mégis lenéznek?
Csak megosztani szerettem volna a tapasztalatomat a sok "fogalmatlan" emberről, mert jobb szó nincs rá, irigyek mert irodai munkát végzek, irigyek a fizetésemre. Ja és a legjobb megkapom állandóan, hogy vegyészmérnökként büfészakra jártam... Mondjuk pont azok mondják akiknek az érettségi is egy csoda volt annak idején...
Nem részletezem oldalakon át, de gondolom más társaságban, rokonságban is vannak ilyen illetők.
Téged legfeljebb a nagyképűség miatt néznek le, a munkádat pedig azért, mert nem látják értelmét. Ha nem vágnál fel vele, és inkább arról beszélnél, te milyen ahsznos(?) dolgot csinálsz, nagyobb sikered lenne.
Valóban főleg irigység lehet a dologban, nekem csak eszembe jutott 2 másik opció is.
3-ra:
Az már a te hibád, ha ilyenekkel kezdesz barátkozni.
"El kell költözni Mucsáról és megoldódnak ezek a problémák."
Ja, aztán budapestre kell menni, ahol a vidékröl odaesett mérnökök közt is sok a síkhülye.
Én ezt tapasztaltam. Én gyerek koromban sokat voltam, így ismeretem pestet, 30 évesen odakerültem dolgozni, majd tapasztaltam, hogy a környezö falvakból, alföldi városokból jövö mérnökök olyan ostobák, hogy a gyerkkori 1-2 szakmunkás barátomnak jóval több esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!