Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mérnökként dolgozom egy...

Mérnökként dolgozom egy irodában, mégis lenéznek?

Figyelt kérdés

Csak megosztani szerettem volna a tapasztalatomat a sok "fogalmatlan" emberről, mert jobb szó nincs rá, irigyek mert irodai munkát végzek, irigyek a fizetésemre. Ja és a legjobb megkapom állandóan, hogy vegyészmérnökként büfészakra jártam... Mondjuk pont azok mondják akiknek az érettségi is egy csoda volt annak idején...

Nem részletezem oldalakon át, de gondolom más társaságban, rokonságban is vannak ilyen illetők.

aug. 16. 09:47
1 2
 1/20 anonim válasza:
14%
Csak simán büdös vagy. Ez van.
aug. 16. 09:48
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Minek találkozol, minek tartod a kapcsolatot ilyen "fogalmatlan" emberekkel?
aug. 16. 09:51
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem tartom de újratermelődnek
aug. 16. 09:52
 4/20 anonim ***** válasza:
69%
El kell költözni Mucsáról és megoldódnak ezek a problémák.
aug. 16. 10:02
 5/20 anonim ***** válasza:
9%

Téged legfeljebb a nagyképűség miatt néznek le, a munkádat pedig azért, mert nem látják értelmét. Ha nem vágnál fel vele, és inkább arról beszélnél, te milyen ahsznos(?) dolgot csinálsz, nagyobb sikered lenne.

Valóban főleg irigység lehet a dologban, nekem csak eszembe jutott 2 másik opció is.

aug. 16. 10:05
 6/20 anonim ***** válasza:
76%

3-ra:

Az már a te hibád, ha ilyenekkel kezdesz barátkozni.

aug. 16. 10:07
 7/20 Kólauborkával ***** válasza:
68%
Kit érdekel ki mit gondol, ha jól érzed magad a helyeden és jól végzed a munkád? Gyerek vagy tán?
aug. 16. 10:09
 8/20 A kérdező kommentje:
hozzájuk képest, még jó, hogy, milyen legyek az ilyennel kedves legyek, jaj bocsi mégsem.
aug. 16. 10:11
 9/20 anonim ***** válasza:
13%

"El kell költözni Mucsáról és megoldódnak ezek a problémák."

Ja, aztán budapestre kell menni, ahol a vidékröl odaesett mérnökök közt is sok a síkhülye.

Én ezt tapasztaltam. Én gyerek koromban sokat voltam, így ismeretem pestet, 30 évesen odakerültem dolgozni, majd tapasztaltam, hogy a környezö falvakból, alföldi városokból jövö mérnökök olyan ostobák, hogy a gyerkkori 1-2 szakmunkás barátomnak jóval több esze van.

aug. 16. 10:14
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
@9 Ja, de legalább nem kell a büdöskepusztai kubikus rokonságnak magyarázni, hogy nem csak a sitthordás meg a kapálás számít munkának.
aug. 16. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!