Mérnökként dolgozom egy irodában, mégis lenéznek?
Csak megosztani szerettem volna a tapasztalatomat a sok "fogalmatlan" emberről, mert jobb szó nincs rá, irigyek mert irodai munkát végzek, irigyek a fizetésemre. Ja és a legjobb megkapom állandóan, hogy vegyészmérnökként büfészakra jártam... Mondjuk pont azok mondják akiknek az érettségi is egy csoda volt annak idején...
Nem részletezem oldalakon át, de gondolom más társaságban, rokonságban is vannak ilyen illetők.
"Ja, de legalább nem kell a büdöskepusztai kubikus rokonságnak magyarázni, hogy nem csak a sitthordás meg a kapálás számít munkának."
Nem, csak kiröhög a sötétje, amikor azt mondod, hogy hátha beelözi a 37-es villamos a 28-ast, mert "höhöhö, a sínen hogy elözne, hogy lehetszilyenhülye".
Jogàszként ugyan ezt kapom meg, szóval nyugi. Arra is sokan mondjàk hogy minden hülye azt végzi.
Nem kell beleàllni abba ki mit gondol. Mindenkinek sajàt dolga. Azt kell megértened hogy az ilyen emberek hamarabb döntik el hogy téged nem kedvelnek, majd utàna valamivel racionalizàljàk. Lehetne ezer màs szakmàd akkor se kedvelnének csak màs kifogàst keresnének rá.
Nem lehet és nem kell mindenkinek megfelelni. A felnőtt élet arról szól hogy ezt is megvàlogatjuk. Ha mérgezed magad miattuk csak rosszabb lesz.
Én könyvelő vagyok és egy irodaházban dolgozom. Tiszta Barátok közt. :D én is megkaptam már párszor, hogy "jaaaaaa, te csak a gép előtt ülsz!" Nyilván viccnek szánják, de ilyenkor én is viccesen visszavágok, ami után rögtön lefagy a mosoly.
Különösebben nem érdekel, arra a fél percre foglalkozom vele amíg válaszolok, aztán elfelejtem.
Múltkor a takarítónőnek is mondták, hogy "neked könnyű". Igazából mindenki munkája könnyű, ha nem neked kell megcsinálni és gondolkozni. 🤔
19# én hat éve üldögélek napi 7 órát sok pénzét, és már kezd az idegeimre menni, hogy szétbax az unalom.
Jobban szerettem, amikor ugyanennyiért valós problémákat oldottam meg egy üzemben mérnökként, sosem voltam egy helyben, emberekkel kommunikáltam egész nap, szinte észre sem vettem hogy elmegy a 8 óra.
Minden ember más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!