Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van itt olyan aki kormányhivat...

Van itt olyan aki kormányhivatalban dolgozik?

Figyelt kérdés
Nektek tényleg olyan rossza tapasztalatotok a munkakörülményeket illetően?
aug. 12. 15:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
19 ez is igaz lehet, de alkatilag nem szeretnék, nem óhajtok fizikai munkát végezni, és ez nem pénzkérdése. Nem szeretnék idő előtt lepusztulni. Biztos marha jó burkoló volnék, de 1 hét után fájna mindenem
aug. 13. 15:13
 22/25 A kérdező kommentje:
Voltam diákmelón gyárban, hát köszi de elég is volt belőle :)
aug. 13. 15:13
 23/25 anonim ***** válasza:

Aki kormányhivatalban dolgozik, az tanult is valamit ehhez. Akkor meg miért menjen el szalagra dolgozni? Szerintem aki többet tanult, többet is kell, hogy keressen.

Vagy hazánkban már a képzettségnek semmi értéke nincs?

17-es: szerinted egy képzetlen melósnak többet kell keresnie, mint egy felelősségteljes munkát végző hivatali alkalmazottnak?

Szerintem azonban meg kellene becsülni a képzettséget és a felelősséget. Emberek sorsa függ egy hivatali alkalmazottól.

Savanyú a szőlő neked.

aug. 24. 05:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Vidéki kormányhivatal informatikai osztályán vagyok, szerintem jók a munkakörülmények nálunk. Az összes iroda légkondícionált, a nyomtatóink TÜSZ-ösek, tehát szervizelik őket és kelléket is kapunk hozzájuk. Feladatok szépen megoszlanak de azért dolgozunk becsületesen. Bár én érdemi ügyintézést nem végzek, de látom, hogy egy ügy a kérelem beadásától mennyi folyamaton megy keresztül, mennyi utánajárás, egyeztetés, kell ahhoz, hogy a végén megszülessen a határozat. Az ügyfél általában csak a beadást látja és a borítékot amiben érkezik a határozat. Minden osztályon ahol eddig jártam ott szinte folyamatos munka folyik, nem kávézgatnak meg beszélgetnek. Másrészt pedig nem mehet mindenki a szalag mellé, én is felállhatnék és több pénzért elmehetnék 3 műszakba valami gyárba, de akkor mégis ki fogja megcsinálni az ügyintéző számítógépét vagy ki fogja kicserélni a festékkazettát a nyomtatójában, hogy a végén pont kerüljön egy ügy végére?
szept. 1. 21:00
 25/25 anonim válasza:
100%
Én vidéki Kormányhivatalban dolgozom brutto 380-ért..
szept. 5. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!